Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés

Őszintén! Mi az, amire vágysz? Mit vársz el egy férfitól? Mi keresel bennük?

Nyilván nők véleményére vagyok kíváncsi.

#randizás #párkapcsolat #Férfi tulajdonság
2023. szept. 30. 21:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

A "mit keresel egy férfiban" és "mit vársz el tőlük" szerintem erősen belső tulajdonságokra utaló kérdések, gondolom ezért is ezt "boncolgatta" az első három válaszoló. Semmi hazugság nincs abban, hogy a többség olyan férfit szeretne, aki tiszteli, becsüli, hűséges, szereti stb. De nyilván a csúnya nők (bizony, az összes kivétel nélkül) hazudnak, hisz a férfiak jobban tudják mit akarnak, mint ők maguk, nyilván..:D

Az meg, hogy külsőre tetsszen és meglegyen a vonzalom, teljesen alap és magától értetődő! Pont ahogyan a férfiak is olyan nőkkel ismerkednek, akik bejönnek nekik és akikhez vonzódnak, ez azért nem egy atomfizika.

2023. okt. 1. 01:13
 12/30 anonim ***** válasza:
62%
10 a jó szexhez kell a külső is...ne legyél már ilyen egyszerű.
2023. okt. 1. 01:40
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Törődjön velem, legyen rám tekintettel, tehát becsüljön meg, legyen empatikus, mutassa ki, hogy szeret, hogy vonzódik hozzám, azon legyen, hogy lefelé vegye a terhet a vállamról, ne rátegyen az önzőséggel pl.

Higgadtan átgondoló, véletlenül sem agresszív, erőszakos.

Nyilvàn a vonzalom alap, incikék…

Imádom, ha egy férfi jól vezet, tud barkácsolni, szerelni, építeni. Ezek miatt is fel tudok rá nézni, büszkének lenni.

Ami pedig a legfontosabb:őszinte, hátsó szándék nélküli kedvesség. Ne csak azzal legyen tisztelettudó, akihez èrdek fűzi, hanem mindenkivel.

Ez egy fajta tisztalelkűséget hordoz magában szerintem.

2023. okt. 1. 05:51
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Könyörgöm, az ALAP, hogy vonzódjunk hozzá. Minek külön kiemelni?
2023. okt. 1. 08:29
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
14: Szerintem azért külön kiemelendő, mert sok esetben, amikor "kompromisszumkötést" ajánlanak egy (esetleg hosszabb ideje) számára megfelelő férfit nem találó nőnek, akkor erre gondolnak. Pedig ez nem kompromisszum, hanem durva megalkuvás, mert a kölcsönös vonzalom, kémia valóban alap, elvégre nem barátságról lenne szó...
2023. okt. 1. 09:00
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

Normálisan harmóniában tudjuk együtt èlni, közösen döntsünk. Szeressen, tiszteljen. Ne veszekedjünk. Utálok veszekedni. Tudjunk megbeszèlni mindent, ès adott esetben kompromisszumot kötni. Vállaljon fel mindenki előtt. Ne legyen unalmas vele az èlet, menjünk el kirándulni, ne csak a 4 fal között legyünk folyamatosan.

A szex, az is nagyon fontos. Nem baj ha nem döngetjük az ágyat minden nap, de heti 1x 2x az legyen nagyon jó.

2023. okt. 1. 09:02
 17/30 anonim ***** válasza:
11%

#14 az is alap hogy belsőleg vonzódjatok hozzá gondolom...

Akkor miért kell külön kiemelni?

Gondolom te már rég elkeltél a piacról ha ilyen naív vagy. Bármivel le lehet hzni neked a csillagokat az égről, csak jól kell előadni.

2023. okt. 1. 09:58
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

Legyen izmos, erős és mindenképpen bátor.

Aki kiáll mellettem és nem fél .

Aki boldoggá akar tenni.

Meglep néha egy aprósággal, udvarol, meg akar hódítani.

2024. jan. 19. 18:26
 19/30 anonim ***** válasza:
76%
Az udvarlást én is erősen hiányolom a mai férfiakból, de nem adom fel egyszer majd csak találok olyat akinek tényleg kellek.
2024. jan. 19. 22:18
 20/30 anonim ***** válasza:
6%

19

Jaj, te az a fajta vagy, akinek ha fényesre nyalják a valagát, az sem elég...

2024. jan. 19. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!