Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 13/3,5 a szerszámom. Érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13/3,5 a szerszámom. Érdemes ezzel megpróbálni nőt keresnem?

Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 16:57
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Magyarul a szép nők felejtősek?😄
2023. szept. 30. 18:58
 22/44 anonim ***** válasza:
17%
Nem feltétlen csak a szép nők, hanem az átlag vagy kicsit az alatti, de nem kövér nők is, ha már voltam 20 cmes brével. Kövér nőnek meg ezt a méretet be se lehet rakni, max ha valahogy beleül. Hasonló helyzetben vagyok, de nekem icipicit hosszabb és vastagabb is.
2023. szept. 30. 19:40
 23/44 anonim ***** válasza:
43%
voltak*
2023. szept. 30. 19:40
 24/44 anonim ***** válasza:
35%

Persze, ez nem olyan vészes és nem fognak kiröhögni miatta. Lesz, akinek ez kicsi, de nem mindenkinek. Ha jól tudod használni, akkor ezzel sem lesz probléma.

"A női belső nemi szervek legkívül eső tagja a hüvely, egy jól táguló, 8-10 cm hosszú és 2-3 cm széles, izmos falú, elölről és hátulról lapított cső." Szerintem nem kell sokat magyarázni. A G pont pedig ujjal is elérhető és az nem 13 cm hosszú.

2023. szept. 30. 20:07
 25/44 A kérdező kommentje:
Hú, hát, akkor inkább hagyom az egészet. Keresek inkább valami hobbit, meg sportolok tovább.
2023. szept. 30. 20:07
 26/44 A kérdező kommentje:
Mégis bemegy nekik a húszas is!😄
2023. szept. 30. 20:09
 27/44 anonim ***** válasza:
33%
24, ez mind szép és jó csak a valóságban nem 13 centis kis kukira vágynak a nők (legnagyobb többségük), hanem egy vaskos, hosszú faszra, ami szinte szétfeszíti őket, mikor bennük van.
2023. szept. 30. 20:12
 28/44 anonim ***** válasza:
41%

Ja, mert jól táguló, de ez abszolút nem azt jelenti, hogy mindenki igényli is. Sőt, sokaknak fájdalmas már a túl nagy méret. A férfiak vannak ráállva jobban a méret témára, nem a nők és ne higyj már el minden hülyeséget, a 22-es lehet életében nem volt nővel, csak osztja az észt.

Vagy nézzük a 18-as válaszát, (most nem fogom leellenőrizni, de hitelesnek tűnik), a nők is kb ekkora vibrátort vesznek. Választhatnak bármilyen méretű, vastagságú, formájú, akármilyet és a te méreteddel egyező népszerű. Ebből te milyen következtetést vonsz le?

2023. szept. 30. 20:15
 29/44 A kérdező kommentje:
Höhö, álljunk csak meg! Off topic, de engem pár éve még tiltottak le pontosan ugyanezen szó miatt! (27)
2023. szept. 30. 20:21
 30/44 anonim ***** válasza:

22es vagyok, voltam többel is. Én olyan nőket fogtam ki, akik a nagyot szeretik, nekem ez a tapasztalatom, ennyi. Sőt ismerkedéskor is ha esetleg felmerül a téma, valahogy mindig a nagyot mondják, hogy azt szeretik. Vagy amikor szimplán hallom a nőket, ahogy beszélgetnek hogy xynak vajon mekkora farka lehet, remélik nagy stb.

Semmi értelme egy anonim oldalon kamuzni.

2023. szept. 30. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!