Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az aranyosság, cukiság be tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aranyosság, cukiság be tud irányítani nőknél vonzalmat?

Figyelt kérdés
Van egy csinos lány aki a hülyeségeimen mindig nevet és mondja milyen aranyos, nem tudom hogy érdemes e randira hívnom félek hogy visszautasít, lehet ebből kapcsolat szerintetek? (amúgy nem vagyok helyes)
2023. szept. 30. 11:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Egy 10-es skalan hanyasra ertekeled ferfiassag szempontbol azt az egyent, aki fel randira hivni a neki tetszo not?
2023. szept. 30. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Cuki? A kisbaba, kiskutya cuki.

Egyébként ha csak azt hajtogatja, hogy aranyos vagy, akkor barátnak tart, szóval fölösleges randira hívni.

2023. szept. 30. 11:58
 3/16 A kérdező kommentje:
2. Miért mit kéne még mondania?
2023. szept. 30. 12:00
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Pl. tetszel neki, jól érzi magát veled, hiányzol neki.
2023. szept. 30. 12:02
 5/16 A kérdező kommentje:
4. Azt már mondta hogy tök jól érzem veled magam amikor bánatos vagyok, akkor mindig felvidítasz mikor összefutunk. Valamint azt is hogy néha hiányzik a hülyeségem..
2023. szept. 30. 12:06
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez alapján valószínűbb, hogy csak barátként tekint rád.
2023. szept. 30. 12:07
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Ezek alapján még mindig azt gondolom hogy barátnak/jó isminek tart.
2023. szept. 30. 12:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak barátként tekint rád. Nekem is volt egy lány osztálytársam, akinek ha lelki bánata volt, mindig én segítettem neki talpra állni. Mindketten tudtuk, hogy ebből csak barátság lehet, komolyabb dolog soha.
2023. szept. 30. 12:08
 9/16 A kérdező kommentje:
6, 7. Miért mit mondanak a nők, amikor vonzódnak hozzád, miket mondanak? Ez nem egy erős érzelmi kapcsolat ha ilyeneket mond?
2023. szept. 30. 12:10
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Én nőként magamból indulok ki, de nyilván mindenki más. Ha azt mondom valakinek, hogy "hiányoznak a hülyeségeid", nálam több, mint barátság. De hangsúlyozom, ez én vagyok. Egy próbát szerintem megér.
2023. szept. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!