Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell túl tenni magam a megaláztatásokon?
Nem vagyok népszerű a fiúk körében, bármit teszek, bárhogy viselkedek, még egy bókot se kapok. Nemhogy randi vagy valami.
Életemben először vagyok igazán szerelmes, de a másik fél nem viszonozza, mint ahogy eddig mindenki. Aztán meg még ha ez nem is lenne elég, a munkatarsaim is csúnyán megaláztak.
Megadták az insta nevem meg segítettek bejelölni facebookon a takarító fiúnak, akikhez ők - idézem - bottal se nyúlnának hozzá, hogy néz már ki kategória. (a srác elég buta és igénytelen)
Ezen jót nevettek, mert tudják, hogy mi van velem.
Könnyű írni, hogy hagyjam ott a munkahelyem. Nem ilyen egyszerű.
Az, hogy csúnya vagyok, nem tudom megmondani, szerintem átlagos. Az ismerősök szerint szép vagyok, de ha ez lenne, akkor nem született volna meg ez a kérdés meg a többi. Önbizalomhiany az van, de az nem oszt, nem szoroz. Beteg nem vagyok.
Egy környezetváltoztatás tényleg jót tenne neked. Ha nem megy akkor alakítani kell ezeken a rossz kapcsolatokon , a hozzáállásodon, mentalitásodon. Hogy vagy ne szóljanak be vagy pedig ha beszólnak akkor viseld el. De szerintem ez sem könnyebb, mint munkahelyet váltani.
Ezen kívül nem megoldás, de segíthet ha új barátokat szerzel akikkel pozitívabb kapcsolatot alakítasz ki és ellensúlyozzák azt a sok rosszat amit kapsz. Meg talán az önfejlesztés is segít ( edzes, tanulás ..) .
Egyébként amit írtál azt én viccnek hívom és maximum a takarító srácnak megaláztatás, de feltételezem, hogy voltak durvább esetek is.
Téged viszont nem ismerlek annyira, hogy megmondjam miért kerülnek a fiúk. Talán csak arról van szó, hogy nem próbálkozol eléggé vagy nem szoktál ismerkedni. Eleve egy nőnek nem sok önbizalom kell, mert a fiúk mennek oda hozzá. És van akit nem zavar ha önbizalomhiányos. Nyílván jobbak az esélyeid ha nem vagy az , de elsősorban szerintem próbálj meg több sráccal találkozni és akkor előbb-utóbb oda fognak menni hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!