Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a nők hogy mit akarnak és ezzel sok férfi szívét törik össze?
12. Sérülten kötődő férfi pont ugyanannyi van, mint nő. A "rendes" férfiak/nők jelzőt sokszor azok mondják magukra, akik megfelelési kényszeresek, ami egy passzív-agresszív attitűd, azaz azért vagyok kedves, hogy irányítsam, lefizessem a másikat, hogy azt akarja, amit én.
De igazából tök mindegy a miért és a ki kezdte, mindenki csak azzal legyen, akivel jól érzi magát, tud fejlődni, akire nem kényszer odafigyelni, akivel van közös érdeklődés, célok, értik egymás humorát... stb. (Pl. elég ha az egyik nagyon aktív, a másik meg nyugis otthonülős.) Semmi értelme olyannak húzni az idejét, akivel nem passzol. És tök más ha már egy évek óta működő kapcsolatban, ahol ezer szál összeköt, hullámvölgy van. De ahol már 1-2 hónap után, amikor a másik még csupa felfedeznivaló kellene legyen, nem jut eszembe vagy nincs kedvem vele lenni, azt nem érdemes erőltetni. Pont az a tisztességes, ha esélyt kap az illető olyanra ehelyett, aki majd remélhetőleg értékeli és nem csak talonban van tartva még hónapokig, hátha rájön magától vagy jön jobb.
Akkor cseréljük ki a rendeset átlagosra, és sok nőnek az átlag tényleg unalmas. Nem én találtam ki, kifejezetten nők mondják ezt, ha tud az ember a sorok között olvasni, hogy ki mire vágyik milyen partnerre. És az élet is mutatja ugyanezt sok esetben. Mániákus módon hajtják sokan a nemátlagos pasikat, még ha azok nyilvánvalóan kattantak, vagy rakat káros attitűddel is rendelkeznek. Mert az érdekes nekik, és az átlagossal meg nem lehet felvágni a barinők előtt.
Egyébként a kérdezőt idéztem az ő válaszát: "Egyre több olyan kapcsolatot látok ahol tök normális a férfi rendes" Az hogy ti ebből a magát rendesnek definiáló incelre asszociáltok, már nem az én hibám kéne legyen. Alapból én nem szoktam a rendes kifejezést használni, a kérdezőt idéztem hiszen ő kérdésére válaszoltam. De a lepontozás jelzi hogy sokan megérintve éreztétek magatokat. Holott ha kicsit is őszinték lennétek, beismernétek hogy csomó ilyen hülye nő lett mostanra! De ti ehelyett megpróbáljátok letagadni a nyilvánvalót, őket véditek és velük vállaltok társközösséget. Akkor ezek után nem kell meglepődni, ha a korábban normálisan hozzátok álló férfiak is szép lassan ezek szerint a sérült hülyék alapján fognak megítélni titeket is. Hiszen nem vetitek ki őket magatok közül, hanem összezártok velük. Pedig a teljes női nemet lejáratják.
És jöhet a sértődött lepontozás erre is, a tényeken, és sok nő jelenkori működésén és hozzáállásán az se fog változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!