Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak lehet hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak lehet hogy rengeteg esélyt halasztanak el?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor volt az velem hogy baráti társaságban egy nővel vagy egy kolléganővel tökre jól elvoltam mert beszélgettem, nevettünk jól éreztük magunkat, de egyszerűen nem mertem randira hívni mert féltem a visszautasítástól, főleg kolléganő esetében, ugyanis fogalmam sem volt hogy mi volt benne, simán lehet hogy volt benne olyan szimpátia és várta volna a randira hívást, de az is lehet hogy abszolút nem volt benne semmi vonzódás felém. Utólag gondoltam végig hogy ezek sose derülnek ki, ez örök titok marad és lehet hogy emiatt rengeteg esélyt halasztottam el...
2023. szept. 29. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Akkor legközelebb próbáld meg :)
2023. szept. 29. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Felek a foglalt noktol.
2023. szept. 29. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Légy férfi és jobb a biztos nem a bizonytalan talánnál.

Igen, rengeteg lehetőséget szalasztottál el. A kolléganőnél még próbálkozhatsz.

2023. szept. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!