Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magyar srácnak miért nehezebb, vagy szinte lehetettlen cigánylánnyal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom, hogy a cigánylányokkal egy magyar srácnak sokkal nehezebb ismerkedni, mint egy magyar lánnyal, tapasztaltam ezt jó pár buliban, több városban is. Csak nekem vannak ilyen tapsztalataim, vagy ez tényleg létező dolog? És ha igen, miért?2023. szept. 29. 13:43
11/14 anonim válasza:
9 te azt írtad elődöntik melyik cigány kannal legyen. Én azt irtak nem feltétlenül, csak cigány legyen!
12/14 anonim válasza:
Magyar lanynal sem konnyebb c.kènt .. c.f
13/14 gabor49 válasza:
elég nehéz de szerintem nem lehetetlen egyébként a szep cigánylányok jóval vonzobbak mint a magyar csajok legalabbis nekem
14/14 anonim válasza:
Más a kultúra.
De miért jönnél össze velük ?
Fiatalon igen szépet találni köztük de 30+ felett sok úgy néz ki mint magyarban a 70 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!