Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nagydarab férfi az lehúzhatja magát a WC-n?
Hol írtam hogy öreg vagyok ? Vagy te tartasz kisnyugdíjasnak 35 el? 🤨
92 kg vagyok az kövér a mai felfogás szerint. Fogyatékos vagyok mert nem jártam egyetemre. (Az itteni női válaszok szerint)
Kedves ,udvarias , őszinte az mind igaz rám! Csak itt megint csak a gyakorin azt szokták írni hogy hazugság! Vagy álszent vagyok és no gyűlölő.
12
Te írtad: "Ha nem tud úgy lefogyni; úgy kinézni mint a fiatal fiúk vagy a híres emberek."
Akkor mi vagy, középkorú?
"92 kg vagyok az kövér a mai felfogás szerint. "
Ahha és 160 cm magassághoz vagy 180 cm magassághoz?
Tényleg nem brillirozol az elméddel...
9-es voltam
180 cm vagyok…. Nem mintha számítana. Nem vagyok 60-70 kg akkor kuka…
Napokban 3 csak utasított el Facebookon akivel probaltam ismerkedni. Már régi időknek annyi: mikor simán szó nélkül jött a tiltás. Ma már oda is vágják hogy moslék vagy, esetleg dagadt gecc vagy csá. 😃
15
180 cm-hez vagy 92 kiló?
Hát engem körbe-körbe röhögtek itt, amikor azt mertem mondani, hogy a gyerekeim (fiúk, nyilván) 180 cm-hez 60 ill. 185 cm-hez 75 kg körüliek. Hogy ilyen nincs, hogy ennyire gizdák, stb.
Ezek szerint nem valószínű, hogy kövér vagy, tényleg csak nagydarab lehetsz, az meg sok nőnek bejön. A magasságoddal sincs baj, 176 cm az átlag ffi magasság Mo.-on.
Tényleg kérdéses, hogy jók-e a fogaid, rendesen mosakodsz-e, normálisan öltözködsz-e.
És miért fb-on akarsz ismerkedni? Ezzel van a baj...
17
A kérdezőről nem tudjuk, h milyen anyagi helyzete van, de nem is lényeges sztem.
Itt a full extra te vagy?
Szánalmas vagy de tényleg. Téged még a saját gyereked is utál te szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!