Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves nagydarab férfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves nagydarab férfi az lehúzhatja magát a WC-n?

Figyelt kérdés
Ha nem tud úgy lefogyni; úgy kinézni mint a fiatal fiúk vagy a híres emberek. Akkor neki csinosabb nőre semmi esélye? Fejen állhat, lehet jó ember stb eredményre nem számíthat? Egyedül magányosan kell élnie > aztán megdöglenie?
2023. szept. 28. 15:34
1 2 3 4 5
 11/44 Pintér Művek ***** válasza:
4%
9-es, igen.
2023. szept. 28. 15:48
 12/44 A kérdező kommentje:

Hol írtam hogy öreg vagyok ? Vagy te tartasz kisnyugdíjasnak 35 el? 🤨

92 kg vagyok az kövér a mai felfogás szerint. Fogyatékos vagyok mert nem jártam egyetemre. (Az itteni női válaszok szerint)

Kedves ,udvarias , őszinte az mind igaz rám! Csak itt megint csak a gyakorin azt szokták írni hogy hazugság! Vagy álszent vagyok és no gyűlölő.

2023. szept. 28. 15:51
 13/44 anonim ***** válasza:
87%

12

Te írtad: "Ha nem tud úgy lefogyni; úgy kinézni mint a fiatal fiúk vagy a híres emberek."

Akkor mi vagy, középkorú?

"92 kg vagyok az kövér a mai felfogás szerint. "

Ahha és 160 cm magassághoz vagy 180 cm magassághoz?

Tényleg nem brillirozol az elméddel...

9-es voltam

2023. szept. 28. 15:56
 14/44 anonim ***** válasza:
70%
Van esélyed, 92 kg valószínűleg inkább mackós, mint kövér, és sok nőnek bejön. Valami más baj van, fogaid ápoltak, tisztán jársz? Önbizalommal hogy állsz?Szoktál kezdeményezni? Új társaságot keresni?
2023. szept. 28. 15:59
 15/44 A kérdező kommentje:

180 cm vagyok…. Nem mintha számítana. Nem vagyok 60-70 kg akkor kuka…

Napokban 3 csak utasított el Facebookon akivel probaltam ismerkedni. Már régi időknek annyi: mikor simán szó nélkül jött a tiltás. Ma már oda is vágják hogy moslék vagy, esetleg dagadt gecc vagy csá. 😃

2023. szept. 28. 16:00
 16/44 anonim ***** válasza:
50%

15

180 cm-hez vagy 92 kiló?

Hát engem körbe-körbe röhögtek itt, amikor azt mertem mondani, hogy a gyerekeim (fiúk, nyilván) 180 cm-hez 60 ill. 185 cm-hez 75 kg körüliek. Hogy ilyen nincs, hogy ennyire gizdák, stb.

Ezek szerint nem valószínű, hogy kövér vagy, tényleg csak nagydarab lehetsz, az meg sok nőnek bejön. A magasságoddal sincs baj, 176 cm az átlag ffi magasság Mo.-on.

Tényleg kérdéses, hogy jók-e a fogaid, rendesen mosakodsz-e, normálisan öltözködsz-e.

És miért fb-on akarsz ismerkedni? Ezzel van a baj...

2023. szept. 28. 16:06
 17/44 anonim ***** válasza:
84%
Fb - on írogatsz ismeretlenekre? Hasonló kaliberű egyetemet végzett kolléga saját lakással és autóval nem talál csajt, de a természete miatt. Keress vmi normális lányt, ne full extrákat.
2023. szept. 28. 16:09
 18/44 anonim ***** válasza:
68%

17

A kérdezőről nem tudjuk, h milyen anyagi helyzete van, de nem is lényeges sztem.

2023. szept. 28. 16:13
 19/44 Pintér Művek ***** válasza:
0%

Itt a full extra te vagy?

Szánalmas vagy de tényleg. Téged még a saját gyereked is utál te szerencsétlen.

2023. szept. 28. 16:15
 20/44 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt kinek írtad?
2023. szept. 28. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!