Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér, nagydarab, 100kg+-os férfiként hogy legyen egy csinos szép barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem vagyok gazdag se, de nem szeretném azt, hogy a pénzemért szeressen, hanem a szívemért. Nem tudom lejjebb adni az igényeimet, megőrülök a szexi csinos csajokért. Mit csináljak? 😥2021. jan. 25. 09:05
1/60 anonim válasza:
Fogyas, gyuras, valami mozgas picsogas helyett?
3/60 A kérdező kommentje:
#1 Régebben edzettem vékonyabb voltam, de az egyik lány annyira összetörte a szívemet, hogy abbahagytam. Azóta nem tudtam újra mozogni. Próbálkoztam újra edzeni, helyesebben találkozni, de annyira összetörte a szivemet, hogy nem tudtam visszaszokni a mozgásra. Aztán barátommal elkezdtünk úszni, minden jól alakult, de a covid zárás miatt nem tudok menni. Könnyen hízom az a baj.
2021. jan. 25. 09:11
4/60 anonim válasza:
Van ingyenes fogyás is, nem kell edzőtermet fizetni.
Kezdheted napi minimum 1 órás sétákkal.
Mehetsz kirándulni erdőbe, friss levegő, nehezebb levegő emelkedők.
Étrend változtatás.
sokkal több folyadék leginkább tiszta szénsavmentes víz, tuti keveset iszol ezért megtapad a beleidben
elkezdhetsz idővel gyors-sétálni majd kocogni majd idővel futni akárcsak 10 perceket.
majd lejjebb ment a has akkor kezdhetsz felüléseket csinálni, otthon hagyományos fekvőtámaszokat
Nagyobb súlynál ezek az alapok is nagyon sokat segítenek.
5/60 anonim válasza:
Fogyj le. Nincs szüksége senkinek olyan emberre, aki csak akkor igényes, ha fogják a kis kezét
6/60 anonim válasza:
#7 Arról nem a nők tehetnek, hogy ti annyira igénytelenek vagytok, hogy minden szart megdugnátok és hazavinnétek. Attól még a nőknek nem kötelessége.
7/60 anonim válasza:
#3 duma. Mióta covid van, ugyanúgy edzek heti 5x, mint előtte. 3 bérlet árából megvolt otthonra a felszerelés.
8/60 anonim válasza:
kérdező, megmondom neked a választ, ha te is válaszolsz az enyémre. hogy legyen étgyerekes, csóró, telt, 40-es nagyorrú, ráncosabb nőként gyerektelen, szingli, szexi, vonzó, értelmiségi, gazdag, jóképű menő pasim, aki még az ágyban is jó és romantikus is? Megőrülök értük...
9/60 anonim válasza:
1. lefogysz
2. lejjebb adsz az igenyeidbol es nem szep, csinos baratnot keresel
birom, hogy a hiszti meg a kifogaskereses az megy, de azert gondolom, te mar huznad a szad egy 90 kilos nore, csak a cimlaplany kulseju a jo.
10/60 A kérdező kommentje:
Probáltam a 2. verziot nem működött. Vagy 3. útként keresek egy toleráns nem felszínes lányt és megígérem neki, hogy lefogyok és egészségesebben fogok táplálkozni.
2021. jan. 25. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!