Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a nő tőlem, ha adonisz volt az ex-férje?
A volt férj majd 2 méter magas, szőke, izmos, jóképű, a nők kedvence. Állítólag napi szinten csalta az asszonyt mindenkivel aki az útjába került. A nő 28 éves, nagyon csinos, nincs gyereke. Én egy 170 cm “magas”, nem túl izmos (futok, így nincsenek edzőteremi izmaim) férfi vagyok aki nem is jóképű! Konkrétan a külsőm miatt szoktak visszautasítani a nők. Elvált vagyok, 32 éves, 2 gyerekem van. Állítólag kedves vagyok, vicces, jó társaság, barátnak megfelelő. Nem értem mit akar most ez a nő tőlem? Ha ilyen tökéletes volt külsőre a volt férje? Meg nem vagyok egy jó party elváltként. Barátnői célozgattak rá, hogy ideje lenne elhívnom, meg gyakran keres ürügyekkel is. Eddig abban voltam, hogy barátfélék vagyunk ahogy az lenni szokott nálam. Más eszembe se jutott mert minek. Valahogy úgy vagyok a nőkkel, mint amikor egy nagyon szép hollywoodi színésznő van a tévében. Megjegyzem, hogy milyen jó csaj, de eszembe se jut, hogy valami lehetne köztünk, mert nincs realitása.
Szerintetek most mit kéne csinálnom? Egyáltalán mi ez az egész? Mit akarhat?
5-7-9 vagyok: 17-es kérdésére:
Egy normális nőnek tartom magam- számomra elképzelhetetlen, hogy a volt férjem szexuális teljesítményét vagy méreteit vagy a kettőnk kapcsolatát kitárgyaljam bárkivel még így majd egy évtizeddel a válás után… ennyit mindenki megérdemelne.
Természetesen SOHA, de soha nem süllyedtem arra a szintre, hogy bármikor, bármelyik partneremnek kibeszéltem volna az exeket, azt meg egyenesen romboló dolognak tartom, mikor valaki hasonlítgat…
Egy férfi ennek hiányában egyébként miből is veheti le, hogy milyen? Természetesen a nő visszajelzéseiből és persze a szavakon túl a viselkedéséből, egyébként pedig a fizikai reakcióiból is, nem agysebészet :)
Mivel itt az exférjem utáni partneremnek baja volt a külsejével (az összehasonlítgatást ő tette), lehet, hogy ebbe a szexuális teljesítményét is belekavarta.
Nyilván azért el kell ismerni, hogy legalább vizuális inger tekintetében persze, hogy kívánatosabb egy izmos TEST…de hála az égnek a jó szex az nem csak a test játszótere… szóval akár normálisan is állhatott volna legalább etekintetben magához is meg hozzám is.
Szerintem nagy igazság az, hogy ha egy nő szeret egy férfit, akkor gondoskodik róla és élvezi a szexet- nekem jó volt vele és igyekeztem megadni neki emberileg, lelkileg, hozzáállásban is azt, amitől akár jól is érezhette volna magát.
Lehet benne igazság, hogy a paranoiája, hasonlítgatása, önmaga leértékelése kitért a szexualitására is, direktben azért szerencsére ilyenek nem hangzottak el, hogy “fúúú neki biztos nagyobb volt” mert azért nem ezt a szellemi szintet sikerült választani magam mellé :).
…azt el kell ismernem, hogy a végére már annyira rápörögött erre az “én sz..rabb vagyok” témára, hogy bizony elő-előfordultak nála gondok… de én ezt sem tartom végzetes hibának, a férfi is ember, lehet fáradt, erőtlen, kedvetlen… azért nekem szerencsére nem volt panaszra okom.
Nem a szexre hegyezném ki a kérdező problémáját sem és az én korábbi esetemet sem- ez sokkal inkább az adott férfiak pszichés működésének eredménye, kisebbrendűségi érzés, kudarcélmények vagy ehhez hasonló.
A nagy kár az, hogy ezzel tönkrevágta a kapcsolatunkat is és sajnos a fene tudja, hol van most, hogy él, mennyire merült el ebben… de már ugye a volt felesége új élettársa is probléma volt, az enyém is… félek, elment abba az irányba, hogy minden fiatalabb/sportosabb stb. Férfi sz.rszemét és mivel legalább kettőnél már rápörgette magát (indokolatlanul- volt szerencsém még az ő exfeleségével és annak élettársával is találkozni, szót váltani- nyilván az ottani gyerekek láthatása adta ennek az apropóját- komolyan mondom, hogy normális volt ott is a nő is és az új társa is)- szóval mivel volt egynél több vélt vagy valós negatív tapasztalata, a beteg léleknek elég ennyi katalizátor ahhoz, hogy neki van igaza és ő tényleg értéktelen vagy mindenki más rossz…
Akinek ilyen gondolatai vannak ne szégyelljen már mentális tanácsadótól segítséget kérni! Ha a fogam fáj fogorvoshoz megyek, ha pénzügyekben kell tanács, akkor bankba, ha tanulni vágyok:iskolába- akkor ha a hozzáállásommal, lelkemmel, viselkedésemmel van gubanc, miért nem visz egyenes út pszichológushoz/mentálhigiénés tanácsadóhoz/pszichiáterhez/lelkészhez? (Kinek mi..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!