Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti miért ignoráljátok azokat, akikkel matchetek volt társkeresőn?
Rengetegszer jártam úgy, hogy matchem volt, aztán hiába írtam nekik, akár röviden, akár hosszabban, egy mukkot sem írt vissza, még csak annyit sem, hogy fapapucs.
Lehet, hogy nem én vagyok a legjobb parti, azok közül, akik írtak neki, de emberek vagyunk! Hol a tisztelet? Az oké, hogy valaki szemtől szemben gyáva sz r, de hogy monitor mögül is...
11-es: látom, nem sokat fogtál fel abból, amit írtam. Hacsak nincs minden nap sok-sok tucat új match-e az embernek, akkor ezzel a módszerrel (bekészített sablonválasz) sok időt nem veszít. De azzal meg akár még sokkal kevesebbet veszítene, ha a profiljára is kiírná, hogy mi van akkor, ha valakivel matchelnek, mégsem érkezik válasz meg nincs kapcsolatfelvétel.
Józan paraszti ész ne legyen már ekkora luxus, wazeg.:)
14-esnek: "ember", honnan veszed, hogy nem írnak nekem vissza? Nem én vagyok a kérdező, volt már kapcsolatom élőben is, online is, kifejezetten a Tinderről is.
Egyszerű emberi gesztusról, afféle előrelátásról beszéltem, amivel egyébként azokat is le lehet valamennyire szerelni (nyilván vannak, akik mindenáron nyomulnának), akik frissen jönnek a Tinderre és csak még tanulgatják, hogyan működik ez, aztán nem értenek egyes dolgokat. És természetesen a férfiak is megléphetik ugyanezt, amit felvázoltam.
Csak valami szabad szemmel már látható mértékű empátia, előrelátás, illetve józan paraszti ész szükséges ehhez. Ha ezek neked nincsenek meg, akkor nagy a baj a toronyban és mivel gyógypedagógus azért nem vagyok, nem is igazán fogunk dűlőre jutni, úgyhogy szevaszka.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!