Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk férfinak milyen lehetőségei vannak arra hogy barátnője legyen?
Nem, egyáltalán nincsenek irreális elvárásai minden nőnek és akkor sem lesznek, ha még 50x leírjátok. Ti nem ezen a bolygón éltek talán? Nem jártok ki utcára, emberek közé?? Halomszámra rohangálnak kézen fogva a barátnőjükkel átlagosnál átlagosabb meg ronda férfiak. Kollégák, barátok, ismerősök, rokonok között is számos átlagos/átlag alatti férfinak van párja, sőt soknak már felesége és gyereke is.
De biztos azoknak a nőknek is hatalmas nagy elvárásaik vannak, akiknek a párjuk bolti eladó, raktáros, postás, árufeltöltő, pénztáros, gyári dolgozó stb stb. 🤦🏻♀️
Az nem irreális elvárás, hogy vonzódni tudjon az adott férfihoz, ahogy az sem, hogy az a férfi képes legyen egyedül megteremteni egy olyan egzisztenciát magának, amivel gond nélkül meg tud élni és amire a nő keresetével együtt közösen lehet építkezni, haladni előre az életben a jövőt illetően.
21-es te hol élsz én inkább tőled kérdezném, hogy csak a foglalt férfiakat veszed észre holott rengeteg egyedülálló férfi van aki nem találja a párját. Csak őket DIREKT nem akarod észrevenni.
37F Incel
37Fincel, válassz már valami más ismertetőjegyet, nagyon gáz, hogy még az ismertetőjeledet is csak koppintod másról.
Kérdez!
Ha szorongásaid vannak - ahogy vannak, hisz ezt írtad - akkor menj el pszichológushoz és dolgozz rajtuk.
Ismerkedni meg élőben, társaságban érdemes. Ha nincsenek barátaid, akkor az sokkal égetőbb probléma, mint hogy nincs párod, szóval először barátokat szerezz. Velük meg ki tudsz mozdulni mindenfelé ahol találkozhatsz nőkkel is.
23-as te annyira tudod a tutit. Én egy 37 éves férfi incel vagyok ezért írom alá ezzel, ez nem "ismertetőjegy" ez tény, majd jövőre 38F incel lesz.
És a nőknek irreális elvárásai vannak hiába bizonygatod az ellenkezőjét...
24, bizonygatta a fszom, nemtom hol látsz ilyet a kommentemben.
és értem, hogy ez vagy, ez a legfőbb ismertetőjegyed, de tudhatod, hogy van itt az oldalon egy 39Fincel aki egy az egyben így tolja az aláírást mindenhova. Szerintem vágólapon van neki amúgy, én legalábbis nem tökölnék a leírásával mindig:D
Kérdező hidd el nem veled van a baj, a nőknek irreális elvárásai vannak manapság főleg a 30-as nőknek de a 20-asok se sokkal jobbak.
37F Incel
26-27, leírtam. Kezdetnek menj el szakemberhez és dolgod ki magadból a félelmeidet.
Aztán építs baráti társaságot. Nem csajokkal kell ismerkedni egyből, ha még férfiakkal sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!