Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk férfinak milyen lehetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk férfinak milyen lehetőségei vannak arra hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Nem jár inni, bulizni és hasonlók, nem az ő világa. Online társkeresés sem játszik az átlag alatti kinézet miatt.

2023. szept. 27. 08:30
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
70%
Illene, legalább egy rendes barátot előkeríteni, akiben megbízhatsz, bármit elmondhatsz és egy pár havert, jó ismerőst nemtől függetlenül.
2023. szept. 27. 08:49
 12/51 anonim ***** válasza:
77%

Hát elég kevés az esélye, hogy felmászik hozzá egy királylány a toronyba. Ilyen még csak Csipkejózsikával történt. :)

Egyébként ismerősi körben az szokott lenni, hogy nagy ritkán valami haverok elhurcolják valahova társaságba vagy a munkahelyen kipécézi egy karakán nő, hogy majd ő megváltoztatja, és elviszi anyuci szoknyája mellől. Aztán ugyanaz lesz otthon pepitában és addig szidja, hogy miért olyan, amilyen mindig is volt és miért nem lett másmilyen, hogy pár év pokol után elválnak és ugyanott találja magát: egy szobát bérel és anyuhoz jár át ebédelni, csak mondjuk némi gyerektartást is fizet. De továbbra is mindig minden másnak a hibája.

2023. szept. 27. 08:50
 13/51 anonim ***** válasza:
66%
12. Az utsó mondatban nem vágesz, hogy ki az alany. A férfi akarta megváltoztatni a nőt, vagy fordítva? Szerintem ez inkább a nők mániája :)
2023. szept. 27. 08:55
 14/51 anonim ***** válasza:
70%
Tehat a baratkozast is a gykrol akarod megtanulni, es egy olyan egyszeru dolgot sem tudsz beallitani, mint tavolsag egy tarskereso appban. Nincs neked anyukad, aki segitsen benne? Egy 10 eves gyerek eletrevalobb ennel.
2023. szept. 27. 09:05
 15/51 anonim ***** válasza:
15%
Én pesti vagyok jobb külsejű 37 éves incel de nekem sincs semmi esélyem a nőknél az irreális elvárásaik miatt.
2023. szept. 27. 09:07
 16/51 A kérdező kommentje:
14-es, nem érted hogy az online társkereséshez meg kell ütnöd egy bizonyos szintet kinézetileg?
2023. szept. 27. 09:08
 17/51 anonim ***** válasza:
32%

Szerencse kell hozzá semmi más, ja meg legyél szem előtt. Ha olyan helyen dolgozol ahol sok a férfi és kevés a nő az szopás. Ha nincsenek barátaid mert mindenki éli a saját kis párkapcsolatos életét szintén szopás. Ha a hobbiddal kapcsolatban sem találkozol senkivel szintén szopás. Ha külsőre átlag alatti vagy semmi férfias kisugárzással szintén szopás.

Am üdv a klubban annyira nem rossz csak ne görcsölj és foglald el magad!

2023. szept. 27. 09:16
 18/51 anonim ***** válasza:
18%
16-os, nem erted, hogy gyerek vagy a tarskereseshez?
2023. szept. 27. 09:18
 19/51 A kérdező kommentje:
13 évesek nem gyerekek hozzá?
2023. szept. 27. 09:22
 20/51 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező semmi esélyünk a nőknek irreális elvárásaik vannak, nekem van fővárosi 2 szobás panelem, 184 magas vagyok, van diplomám és gyúrok. Mégsem adnak esélyt csak a 8 tonnás 5 gyerekes tehenek.

37F incel

2023. szept. 27. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!