Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy csinos 26 éves nő nem találja a párját?

Figyelt kérdés
A közeli ismerőssel elbeszélgettem aki 26 éves csinos vékony sportos és ott sírt hogy hát jó lenne már valaki de nem találja a párját ilyen nehéz a nőknek vagy mi lehet az oka ennek?
2023. szept. 26. 22:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
26%
#21: Jó, na... Hát csak az idealizált szöveg a lényeg, nem az, hogy mi történne a valóságban... :D
2023. szept. 26. 23:46
 22/36 anonim ***** válasza:
69%

9-es, igazad van az elvárások változásában.

Azonban itt is működik a természet: a nők között valószínűleg kb ugyanannyival lett több sérült a plusz teher - pénzkeresés - miatt, mint amennyivel több lett a sérült a férfiak között azért, mert úton-útfélen azt kapják az arcukba, hogy nem kellenek, mert pénzt keresni már a nők is tudnak, ráadásul ha kicsit többet foglalkoznak a külsejükkel, akkor rögtön leb*zizzák őket, tehát ez sem jó, ez sem kell.

2023. szept. 26. 23:52
 23/36 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként miért van totál kettős mérce az oldalon?

Ha egy férfi kiírja, hogy nem talál társat, sorban jönnek megköpködni a nők, hogy biztos nem tesz érte semmit, nem ad magára, ne rinyáljon.

Nos, amikor viszont egy nőről kerül ki ilyen kérdés... Hirtelen a férfiak és az egész világ, sőt még a hajnalban fűszálról leeső harmatcsepp is hibás, csak épp az adott nő nem!

És itt még a pontozás is ez alapján megy! A nők minden témában való felmentése felpontozást kap, minden más lepontozást. Az érintett nők nem veszik észre, hogy mennyire toxikusak? (Mondjuk, valószínűleg nem, tekintve, hogy érvelni nem tudnak, sokszor nem is az adott dologra reagálnak és egész nap itt nyomják a meséiket.)

2023. szept. 26. 23:56
 24/36 anonim ***** válasza:
80%

Valamilyen(!) pasit találni könnyű, megfelelőt igen nehéz.

Ha pedig a lány nem jár társaságba, ide-oda, akkor igen esélytelen, hogy valaki belebotlik. Hogy Tinderen nem akar ismerkedni, az eléggé érthető. Kb. 2 hét után kiégne attól, ami ott megy,

2023. szept. 27. 00:00
 25/36 anonim ***** válasza:
81%

24

Nem a lány sírja tele gyk-át napi szinten. Ő egy közeli ismerősével osztotta meg a gondolatát. Jobban tennétek ti is, ha a haverral beszélnétek, nem minden nap ide írnátok ki 10 kérdést a témában.

2023. szept. 27. 00:02
 26/36 anonim ***** válasza:
28%

#26: Csajok is szoktak hasonló kérdést kiírni. Továbbá, a nők inkább arról sírják tele az oldalt, hogy milyen toxikus kapcsolatban vannak. Határozottan jobb az, ugye? :D

Bár, hogy a mennyiség milyen, annak mi köze ahhoz, amit írtam? Rejtély... Ismét nem sikerült logikusan összehozni valamit. Vagy van valami határérték, ami után köpködhető az egyik nem? Napi hány kérdésnél?

Öhm... Bocsi, de én rendszeresen beszélek a haverjaimmal. Miért tanácsolsz nekem ilyet, ha az égvilágon semmit sem tudsz rólam? Ha meg úgy érzed, hogy ismersz, esetleg leírnád a monogramom?

Kérdéseket sem írogatok a témában. Más kategóriában szoktam, ezt vállalom, de ebben nem. (Számítástechnika, mert nem értek hozzá. Sport kategóriában is kértem tanácsot már. Szórakozás kategóriában volt pár filmes/zenés kérdésem.)

2023. szept. 27. 00:22
 27/36 anonim ***** válasza:
37%

brühühühüüüüüüüüüü :( a barátnőim pasijai mind jóképűek, vállalkozók...sokat keresnek...

brühühühüüüüüüüüüüüén meg csak csórókat selejteket fogok ki....

miéééééééjjjjt nem jut nekem is olyaaaaaan? 😫😥😥

2023. szept. 27. 06:15
 28/36 anonim ***** válasza:
81%

"Mi lehet az oka annak, ha egy csinos 26 éves nő nem találja a párját?"

Sok oka lehet. Gondolom nem elégszik meg akárkivel, hanem magasak az elvárásai. Oké, ezzel semmi baj, csak akkor neki is bele kell tennie a munkát az ismerkedésbe, hogy ő is megfeleljen egyrészt a saját elvárásainak, másrészt annak az elvárásainak is akit kiszemelt magának. Mert nyilván a másik félnek is akkor magasak lesznek az igényei, és az, hogy csinos 26 éves nem feltétlenül lesz elég.

Férfiaknak az ilyen kérdéseknél mindig azt szokták írni: mozduljon ki, élje nszociális életet, kezdjen el sportolni, legyen aktívabb stb.

Nőként sem ördögtől való dolog leszólítani azt aki tetszik, vagy ráírni, odamenni hozzá, valamilyen úton módon felvenni vele a kapcsolatot.

Mondjuk a gond ott szokott kezdődni, ha senki nem tetszik...

2023. szept. 27. 06:19
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Kár a gőzért.

Nőként, sőt radikálisan feminista nőként mondom, hogy a gyakorin már nem nagyon lehet azt megfogalmazni, hogy a nemek közt nincs minőségbeli különbség. Ha ezt kimondom, karöltve ugrik nekem néhány véres szájú incel és számos sértett nő, mert hát mégiscsak tarthatatlan állítás, hogy a fériak és mi, nők olyan elképesztően nem különbözünk egymástól...

Csak tudnám, hogy ez a konszenzus hol bomlott fel? Mert lehet kritizálni a nőket és lehet kritizálni a férfiakat is, de hogy tűnhetnek el azok az emberek, akik szerint egyenlőek vagyunk. És nem, nemcsak a törvény előtt, hanem erkölcsileg is. Beszarás, hogy komolyan ott tartunk, hogy egy ilyen véleménnyel lassan senki sem ért egyet, mert vagy a nőket vagy a férfiakat kell nekifutásból és habzó szájjal fikázni, és minden kérdés végül egy "nem-de-nem-de" minőségű vitába torkollik...

És igen, mindezt úgy mondom, hogy feminista vagyok. De valaki válaszoljon nekem, hogy "A férfiak közt több a selejt" kijelentés mégis hogy nem férfigyűlölet?

2023. szept. 27. 06:31
 30/36 anonim ***** válasza:
33%
túl magas igények semmi más meg kell alkudni vmi ben néha mint mindenben az életben.
2023. szept. 27. 07:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!