Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan adhatnám fel végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám fel végre teljesen azt, hogy vágyódjak valaki után is?

Figyelt kérdés

32 vagyok, és még nem volt senkim sem, miért majd most jönne be az egész?

Nagyon messze lakok mindenféle élettől, meg a "rendes" randizási helyszíneket sose bírtam a zaj és a tömeg miatt. Elköltözni nem tudok, mert nincs rá pénzem, és 8686104860431 éves portfólióm se egy pár hónapja létező frameworkre hogy valami normálisabb helyre kerüljek. A legtöbben a koromban családot akarnak, ezért családapát keresnek, nem pedig egy egyszerű társat, a fiatalabbak közül meg aki az idősebbek után vágyik szintúgy, és nem fog valami csóróval kijönni. Pszichológus a környéken meg normális nincs, és nincs pénzem magánterápiára.

Én arra kérek tanácsokat, hogyan iktathatnám ki magamban ezt a vágyakozást, és nem azt, hogy én még fiatal vagyok (16-nál még elment, de 32-nél mindenféle tapasztalat nélkül már egyáltalán nem), hogy legyen önbizalmam (hogy???), vagy hogy adjam lejjebb az elvárásaimat (tudom, járjak a dohányossal és a piással, mert otthon biztos füstölök mint a kémény, iszok mint a hal, de ha mégsem, majd a szerelem erejével ráveszem, hogy szokjon le a kedvemért, de amúgy is bennem a hiba, mert nem akarom túltenni magam az alkoholista nagymamám által okozott traumákon, vagy neadjisten nem egy alapból nem működő kapcsolatot szeretnék). Az incelek válaszait sem szeretném, még akkor sem, ha annak tűnök, mert nem értek egyet az incel ideológiának alapjául szolgáló filozófiával...

2023. szept. 26. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%

Kb. 15 perccel ezelőtt én is egy hasonló kérdést tettem fel. Ha akarod nézd meg az ottani válaszokat, bár sok értelmeset nem kaptam.

Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, de engem is érdekelnének mások válaszai, tanácsai, tippjei.

2023. szept. 26. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem tehetsz mást mit hogy elfogadod hogy neked ez jutott az élettől. Amúgy ha nem valami lelkisérült fogyatékos vagy akkor B, szarul nézel ki de szép lányt akarsz. Ilyen nem létezik csak a mesékben.
2023. szept. 26. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
Kémiai kasztrálás. Tudom, neked nem csak a szex hiányzik, hanem a társ. Ja, csak a többit szex nélkül barátoktól is simán megkaphatod. Ha barátokat se tudsz szerezni, azt nem foghatod se külsőre, se csórósagra, se semmi ilyesmire. Akkor belülről rohadsz és menthetetlen vagy.
2023. szept. 26. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
42%

32 évesen jöttem össze a feleségemmel, most vagyok 35, saját házunk van és egy fél éves gyerek.

túlgondolsz és túlkomplikálsz egy egyszerű dolgot.

2023. szept. 26. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Ha te nem teszel érte és nem párkapcsolatot akarsz, majd családot csak szexet (mert úgy jön le: "legtöbben a koromban családot akarnak, ezért családapát keresnek, nem pedig egy egyszerű társat, a fiatalabbak közül meg aki az idősebbek után vágyik szintúgy..."), akkor ne csodálkozz, hogy nincs esélyed.
2023. szept. 26. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
35%

Hát pedig érdemes lenne keríteni egy pszichológust valahogy.

De a buddhizmus gyakorlatainak is utánanézhetsz, ott pont az a cél, hgoy elengedd a vágyakat.

2023. szept. 26. 20:14
 7/12 A kérdező kommentje:

3: Köszönöm szépen, tényleg én vagyok mindenért a hibás, hogy a haldokló vidéken nem az alkesz nyugdíjasokkal haverkodom, és így mindenért én vagyok a hibás, mindenről én tehetek, satöbbi, satöbbi, satöbbi...

5: Én párkapcsolatot akarok, csak gyerekek nélkül, de mivel van az a CSOK, ezért rögtön kell 5865340638486348634896304893 gyerek, még ha ehhez se normális iskola, se normális egészségügy sincs.

6: Csak hiányzik hozzá a pénz. Mind az én zsebemből, mind az állami egészségügyből. Legjobb amit kaphatok az, hogyha nem túlterhelt a helyi pszichológus és nem egyből a pszichiáterhez küldenek, aki felír valami durva szert, amihez szigorú együttműködés kellene a beteg és orvos közt. Arra meg sajnos nincs pénzem, hogy magánpraxisra költsem, és ha rossz dokit szúrok ki, akkor majd valami más lesz a problémám (tudok sokat mesélni konzervatív pszichológusokról, és a "normalitáshoz" való elkötelezettségükről).

2023. szept. 26. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:

#7! Nem, nyilván mindenért más a hibás. Lényeg, hogy ti sose tehettek semmiről.

2023. szept. 26. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Jó, akkor ellened összeesküdött a világ, te nem tehetsz semmit, ennyi.
2023. szept. 26. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Pedig igaza van a Kérdezőnek, vidéken nem egyszerű, mert egyszerűen fogy a vidéki lakosság.
2023. szept. 26. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!