Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy teljesen átlagok férfiak rondának gondolják magukat vagy esetleg rondának nevezik őket?

Figyelt kérdés
Itt is többször kaptam fényképet férfiaktól hogy ők rondák közben teljesen átlagosak voltak
2023. szept. 26. 10:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván nem azért gondolja magát rondának, mert a hasára ütött és kitalálta.

Olyan visszajelzéseket kap a nőktől, amiből ki lehet következtetni, hogy nem vonzó.

Ha 10 nőből 10 utasít vissza, nyilván nem vagy egy nagy eresztés.

Nem atomfizika ez.

2023. szept. 26. 13:08
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Mivel ÉVEK óta konkrétan rám sem néznek a nők, semmilyen jelzést ne adj isten bókot nem kapok, úgy vélem ronda vagyok. És ha tükörbe nézek is ezt látom, a környezetem pedig megerősíti. Rengeteg apró utalás, élmény is bizonyítja ezt egyébként. Pl. ha haverokkal megyek valahova, engem 99,99%-ban ignorálnak, és nem csak a nők, amikor amúgy nem is ismerkedős szituáció van hallok eleresztett "beszólásokat" stb.

De leginkább tényleg az bizonyítja, hogy évek óta nincs semmi közöm semmilyen nőhöz. Előtte se mvoltam túl sikeres, de azért mindig akadt egy-két csaj akin láttam, hogy bejövök neki, pár kavarás, egyéjszakás elő-elő fordult. Mostmár semmi.

2023. szept. 26. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:
7%
Átlagos férfi az akire még úgy tekintenek a nők mint potenciális partner. Ha soha az életben senki nem tekintett így rád akkor elég egyértelmű hogy az átlag alattiak közé tartozol.
2023. szept. 26. 14:07
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
14: Haha, jó vicc. Milyen álomvilágban élsz te? Tinderen a nők a férfiak 1%-át jelölik be. Az átlagos már régóta messze túl kevés. Ha nem tartozol egy bizonyos felső %-ba, akkor láthatatlan vagy, és ignorálnak.
2023. szept. 26. 15:32
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
Az átlagos még nem egyenlő, hogy potenciális partnerként tekintsen rá egy nő. Egy átlagos férfinak Mindent is jól kell csinálni ahhoz, hogy egyáltalán szóba kerülhessen potenciális partnerként...
2023. szept. 26. 15:33
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
A nők számára a a férfiak 90% kb az átlag kategóriában helyezkedik el.
2023. szept. 26. 15:34
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

13, bocsi, de az, hogy régóta nem volt semmilyen sikerélményed a csajoknál hol egyenes oka annak, hogy ronda vagy? Miért is nem lehet kb bármi más oka?

Azért a társkeresés igencsak soktényezős dolog.

15, te meg miért egy felszínességre alapuló szexpartnerkeresőből indulsz ki?:D

Igen, a Tinder arra épült, hogy az ember kevesebb mint 1 másodperc alatt képes döntést hozni a másikról, hogy ő most az adott információ alapján ki/mi lehet.

Jó esetben a társkeresés ennél kicsivel többről szól.

2023. szept. 26. 16:09
 18/25 anonim ***** válasza:

#7: "akkor tudnád definiálni az átlagos sikert a nőknél?

Csak hogy ne üres szavakkal dobálózzunk."

Természetesen. Ha, esetleg nem csak arról szól az oldal, hogy a férfiaknak minden könnyebb, királyabb, kussoljanak és esetleg fel is fogják a válaszokat. Mármint, leírtam a tinderes példát is, egyből jött a mellébeszélés, hogy jóóó, ne a tindert nézzük.

Szóval, így mi értelme van bármit is írni?

#8: Elég naiv vélemény. Mint amikor lölőék olyat mondanak, hogy bárki csinálhatja utánuk. Ha CSAK ennyiből állna, nyilván nem panaszkodna ennyi átlagos férfi.

#18: A kérdésed megfordíthatjuk ám: Ha itt valaki sikertelen, miért nem lehet az oka annyi, hogy ronda? Valahogy, ezt a verziót soha a büdös életben nem akarjátok elfogadni, pedig sok férfi nyíltan megkapja ám, hogy ez vele a probléma.

És valóban, jó esetben a társkeresés a felszínességnél többről szólna: Viszont, a fiatal generáció ebben szocializálódik. Hát, nekik az esetek erős többségében tényleg ennyiről szól.

2023. szept. 26. 16:48
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

19, ez szép és jó, de ez a kérdés pont arról szól, hogy olyan férfiak is rondának vallják magukat, akik abszolút nem azok.

És nem azt állítottam, hogy adott sikertelenség esetében semmiképpen sem a rondaság az ok, csak azt, hogy abból, hogy iskertleen valkai, nem következik az, hogy azért, mert ronda.

Valami baj van vele, ez egyértelmű. De sok eseteben pl kiderül, hogy teljesen szociálisan analfabéta az emberünk, ami eléggé sokkal nagyobb probléma, mégis a külsejét okolja..

Kéne erre egy átfogó vizsgálat, felmérni emberünk szociális készségeit, ismerkedési technikáit, külsejét, céljait stb... És akkor ki lehetne szűrni, hgoy mi a probléma. De csakúgy rávágni, hogy mert ronda és kész, miközben a képek nem erről tanúskodnak... hát...

2023. szept. 26. 17:28
 20/25 anonim ***** válasza:
74%
Én tényleg ronda vagyok, sok sikertelen próbálkozással. Még csak pénzért tudtam nőkkel lenni. 38F
2023. szept. 26. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!