Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy egyszerűen fogalma sincs hol kéne ismerkedni ?

Figyelt kérdés
30multam jó ideje egyedül vagyok fogalmam sincs hol kellene ismerkedni ,más is van így ?
2023. szept. 24. 16:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%

Igen en tegnap irtam talán ki hogyan ismerkedjek utcán nő létemre, hogy ne nézzenek hülyének?

De azóta is a társkeren szenvedek a barmoktol szatiroktol meg akiknek megalszik a tej is a szájában.

2023. szept. 24. 16:34
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Akinek nem sikerül személyes annak marad a társkereső. Ez így volt régen is csak akkor még nem netes hanem újságos meg társközvetítős kivitelben.
2023. szept. 24. 16:42
 3/19 anonim ***** válasza:
#1 Nőként utcán hogy?
2023. szept. 24. 16:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

30 fölött vagyok én is és már nekem sincs ötletem.

Egyetemisták még tudnak baráti hálón keresztül viszonylag egyszerűen de 30 fölött a legtöbb ember már nem olyan szociális mivel lényegesen kevesebb szabadideje van.

Tinderbe rengeteg időt meg pénzt kell ölni hogy legyen valami és általában csalódás az egész.

2023. szept. 24. 16:44
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
32N, nekem is csak a netes társkereső van mint lehetőség, de nem megy. Elég jól szűrök, mármint olyan értelemben, hogy minden rendben azokkal, akikkel eljutunk személyes találkozóig, senkire egy rossz szavam nem lehet, össze is illenénk meg minden, "csak" 0 kémia.
2023. szept. 24. 16:45
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
5-ös igen nincs kémia mert mesterséges sz** az egész, a szerelem nem állásinterjúzás sajnos.
2023. szept. 24. 16:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
3# olyasmi tanácsokat adtak higy üljek be kávézóba vagy ilyenek
2023. szept. 24. 16:48
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
#7 jaa szóval igazából te csak játszod a prédát. Azt hittem te vadászol :D Oksi, köszi!
2023. szept. 24. 16:50
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem jatszom a prédát. En nem akarok pasi lenni aki majd randira hiv moziba visz es meg.dgja a masikat. Bocsi.

Eddig is domináns barátaim voltak nem olyanok akik sültgalambra mennek es nem tudnak semmit.

2023. szept. 24. 16:54
 10/19 anonim ***** válasza:
39%
Nekem egyenesen kiabrándíto azha vkinek megalszik a tej is a szájában meg a puhap.csök is. Meg a parasztok bunkók is. Hát nem könnyű nőnek lenni.
2023. szept. 24. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!