Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé jóképű férfiaknak csak tehén jut?
Figyelt kérdés
Szép barátnőjük nem is lehet?2023. szept. 23. 22:27
11/29 anonim válasza:
Csak dinoszaurusz. Helyes tehénkék is már foglaltak, sokat mozgatják őket és lefogynak.
12/29 anonim válasza:
Ha van pénze, olyan nő jut neki amilyet csak akar.
13/29 anonim válasza:
Lehet csak ahhoz kompenzálni kell valami mással.
14/29 anonim válasza:
Érdekes, hogy a tehén szóra mennyien ugrottak, de amikor férfiakra írják, hogy szűz/lúzer/dagadt, akkor az okés. Meg, hogy ők ne várjanak ennél többet.
Máskor viszont az a betanult szöveg, hogy nyugodtan elvárhatja mindenki a saját szintjét, amit nyújtani tud. A testalkat ilyen. Mindenki tehet érte.
15/29 anonim válasza:
Ha ilyen a stílusa akkor vehet magának egy kecskét.
16/29 anonim válasza:
Én nem tehén nőként nem állok szóba csúnya pasival...
17/29 anonim válasza:
"Lehet-e nemi életet élni a kecskével? A kecskét mindjárt elfogod felejteni, ahogy megismerkedsz a tehénnel. Ég és föld, ugrásszerű fejlődés."
Hofi Géza
18/29 anonim válasza:
Te miért akarsz szép barátnőt ha te nem vagy az?
19/29 anonim válasza:
"Tehén" vagyok! Miből gondolod, hogy leállnék veled? Probálkozz telt nőknél, aztán majdnrájössz, hogy nekik sem kellesz!
20/29 anonim válasza:
“Tehén” nő vagyok de nekem se kell selejt pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!