Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet hogy a 35 év feletti férfiak több mint 90%a örülne ha nála jóval fiatalabb, 15-20 évvel fiatalabb barátnője lenne?

Figyelt kérdés
Persze itt mindenki jón hogy túl fiatal hozzám meg életlen és társai, egy komoly férfi nem akar ilyen fiatalabb barátnőt, de szerintem inkább nem jut neki, szerintem majdnem minden férfi örülne neki ha lenne egy húszéves barátnője 35 évesen
2023. szept. 23. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Öhm... Szóval az a kérdésed, hogy igaz lehet e az, ami SZERINTED igaz? Nem, ez csak a te fejedben él.
2023. szept. 23. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Hát nekem nem jönnek be. Agyilag elég gyerekek, meg buliznának egyfolytában. Ahhoz én már öreg vagyok. Üdv: egy 42F
2023. szept. 23. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Én is jobban örülök egy feszes, izmos, dúshajú, szenvedélyes 20 éves srácnak, mint egy kopasz, szottyadó 35 évesnek, szóval ez a férfiaknál is lehet így, igen. Csak elfelejtenek tükörbe nézni.
2023. szept. 23. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Én annyira fiatalt nem szeretnék, de mondjuk 10 évvel fiatalabb az még okés, szerintem ha korban közel állunk egymáshoz akkor több a közös érdeklődési kör egy komoly kapcsolatnál.

35/F

2023. szept. 23. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, a legtöbb férfi örülne, ha egy 20 éves topmodell lenne a barátnője, aki lehetőség szerint okos, gazdag, humoros, és bevállalós az ágyban. Erre valószínűleg egy férfi se mondana nemet.

De ez nem jelenti azt, hogy a többség tényleg erre vár, miközben elmennek mellette a lehetőségek.

2023. szept. 23. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
58%

Hat ez csak a te defekted. A kimaradt fiatalságodat akarod pótolni. Nekem bőven jó egy 27-36 közötti hölgy. Nem is kellene kislány.

35/F

2023. szept. 23. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 35-ön már rég túl vagyok. Nem olyan nehéz összeszedni 20 évvel fiatalabb nőt. Persze ha értelmes vagy és nézel ki valahogy.
2023. szept. 23. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát tudod, a nők is jobban örülnének egy 25 éves adonisznak, mint a viseltes koruk beli pasiknak.

Amúgy meg nem. Egy egészséges lelkületű nő, férfi tudja, hogy nem lesz harmonikus és hosszú életű az a kapcsolat.

2023. szept. 23. 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
48%

40évesen se olyan nehéz összeszedni 20+ nőket.

Tele van ez az ország apakomplexusos nőkkel.

Van egy 22 éves kolléganőm 1,5 éve van együtt egy 46 éves férfival.

És az a durva a férfi a lány anyjának volt az osztálytársa

2023. szept. 23. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ mikor üt be a férfiklimax. Akik erre hajlamosak azok igen nagyon fixáltak a nők korára, emberileg nem is érdekesek a számukra soha semmilyen korban. Húscafatok csak, negyvenhez közeledve minél fiatalabbért görcsölnek a klimaxosok.
2023. szept. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!