Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet hogy a 35 év feletti férfiak több mint 90%a örülne ha nála jóval fiatalabb, 15-20 évvel fiatalabb barátnője lenne?
Én annyira fiatalt nem szeretnék, de mondjuk 10 évvel fiatalabb az még okés, szerintem ha korban közel állunk egymáshoz akkor több a közös érdeklődési kör egy komoly kapcsolatnál.
35/F
Igen, a legtöbb férfi örülne, ha egy 20 éves topmodell lenne a barátnője, aki lehetőség szerint okos, gazdag, humoros, és bevállalós az ágyban. Erre valószínűleg egy férfi se mondana nemet.
De ez nem jelenti azt, hogy a többség tényleg erre vár, miközben elmennek mellette a lehetőségek.
Hat ez csak a te defekted. A kimaradt fiatalságodat akarod pótolni. Nekem bőven jó egy 27-36 közötti hölgy. Nem is kellene kislány.
35/F
Hát tudod, a nők is jobban örülnének egy 25 éves adonisznak, mint a viseltes koruk beli pasiknak.
Amúgy meg nem. Egy egészséges lelkületű nő, férfi tudja, hogy nem lesz harmonikus és hosszú életű az a kapcsolat.
40évesen se olyan nehéz összeszedni 20+ nőket.
Tele van ez az ország apakomplexusos nőkkel.
Van egy 22 éves kolléganőm 1,5 éve van együtt egy 46 éves férfival.
És az a durva a férfi a lány anyjának volt az osztálytársa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!