Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek 25 évesen lesz először barátnője az későnek számít és sok mindenből kimaradt hogy nem fiatalabban kezdte?
Figyelt kérdés
Sokat vesztett?2023. jún. 6. 18:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem sokatvesztett. De nem gáz, attól még simán lesz jó barátnője meg kapcsolata ha úgy alakul. Viszont tapasztalat meg ilyesmikből pár év kiesett. Ezt értsd úgy, hogy legtöbb ember 24-8 évesen kerül ki egy nagyon hosszú kapcsolatból. Na és most te kezdőként vagy velük egy sorban.
2/9 anonim válasza:
Nem, hacsak nem tudja mit akar. Nem kell kapcsolat ahhoz, hogy tudj hogy viselkedj más ember mellett de még ahhoz se hogy rudd mi jön be neked.
3/9 anonim válasza:
Nem vesztett semmit, mert nem az az élete. Sokat vesztettem, amiért nem milliárdosok a szüleim, vagy mert nem vagyok élsportoló? Nem, mert nem volt megírva egyik sem. Nem maradtál ki semmiből, mert az mások élete, ez meg a tied.
4/9 anonim válasza:
Nem, mert lehet neked 10 kapcsolatod is, hogyha egyszer nem tanultál belőlük semmit, akkor a 30.parkapcsolatod is tönkremegy.
Attól függ az egész, hogy milyen mentálisú a két fél, mennyire érett alapjáraton is.
5/9 anonim válasza:
ja sokat vesztett. a sok se veled se nélküled kapcsolatot. Én örülök, hogy ezek kimaradtak az életemből.
akkor is sokat vesztett ha ez idő alatt nem csinált semmit. 0 elképzelése van a jövőjéről.
6/9 anonim válasza:
Látszik egyikőtöknek se volt normális kapcsolata fiatalon. Csak irigykedtek a többiekre. Biztos az összes se veled se nélküled kapcsolat volt. Meg biztos mindenkinek 10 kapcsolata volt amiből semmit se tanult. Jesus.
7/9 anonim válasza:
statisztikailag nagyobb az esély egy sz@r kapcsolatra, mint egy jóra. Senki nem mondta, hogy az összes ilyen. Ez csak a te elméd szüleménye. ó párnak több volt mit 10 és abból se tanult, mert 30 felett is ugyanazokat az amatőr hibákat követi el.. lásd féltékenykedés.
8/9 anonim válasza:
Későnek számít, de nem maradt ki a férfi semmiből.
9/9 anonim válasza:
Sokat veszített és sok mindenből kimaradt, de ha most 25 évesen tényleg lett barátnője, akkor az még mindig nem olyan szörnyűséges. Az ilyen 30-40 éves szüzek szoktak már nagyon szomorúak lenni. (Mármint hogy én is szomorú leszek tőlük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!