Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gond a mai nőknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond a mai nőknek, ha egy férfi elkötelezett, hithű katolikus?

Figyelt kérdés

És ezt nem is rejtegeti. (De amugy normálisan néz ki, nem "rondapulcsis").

Neked ez gond lenne?1

2023. szept. 22. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

"Meg... egyébként a Biblia is azt írja, hogy a hívők hívőkkel álljanak össze"

Amúgy nem :D

De a többivel egyetértek.

2023. szept. 22. 10:14
 12/24 anonim ***** válasza:
61%

Értékelendő, hogy vannak elvei.

Ezenkívül viszont egy nem-hívő emberrel nagyon sok konfliktusa lenne egy kapcsolatban, így szerintem az a legideálisabb, ha egy szintén hithű katolikussal áll össze.

2023. szept. 22. 10:15
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Sőt, kifejezetten hátrány.

Az még egy külön adalék, hogy azt emeled ki, hogy nem vagy "rondapulcsis".

Mintha alapnak vennéd, hogy nekünk ez a legfontosabb.

Közben meg tök mindegy, hogy nézel ki, elhajtanálak, méghozzá azért, mert nem tűröm az ostobaságot. Nem tudnám a hétköznapokban elviselni pl. azt, amit egy vallási fanatikus ember természettudományos témákról gondol.

2023. szept. 22. 10:19
 14/24 anonim ***** válasza:
49%

Én egy Bibliakörös helyes pasiról mondtam le. Felnőtt férfi és baráti kapcsolatok helyett biblia sztorikat fejteget ugyanazokkal az emberekkel minden héten, zárt csoportban egyforma gondolkodásúak közt erkölcsi kérdések.. persze.

Miután lemondtam róla, láttam meg, hogy amúgy 30 éves férfi létére szűz lánynak is örült volna. Betegek.

2023. szept. 22. 10:53
 15/24 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Tradicionális katolikus nőnek nyilván nem az.

Aki nem vallásos, az úgyse ilyen pasit keres, de ha meg te vallásos vagy, akkor neked sem lesz megfelelő egy nem vallásos keresztény csaj.

2023. szept. 22. 11:22
 16/24 Sunshinedoll ***** válasza:
44%

#13 Érdekes, én 5 évet ültem le természettudományos egyetemi szakokon, és nagyon sok, nemzetközileg elismert professzorom (fizikai kémikus, mikrobiológus, genetikus) volt vallásos katolikus ember, kik bibliakörökbe, istentiszteletre jártak rendszeresen.

Két természettuományos diplomám van nekem is és vallásos vagyok, szerinted nincsenek keresztény/zsidó/muszlim orvosok, ápolók, fizikusok, matematikusok? Hol élsz te?

Nem értem, mikor valaki annyira a fejével a saját s-ggében él, hogy ostobának gondol valakit, mert mást gondol, hisz valamiről, mint ő :D

2023. szept. 22. 11:26
 17/24 anonim ***** válasza:
66%

Fú, ismertem ilyen pasit. Amúgy helyes volt, nagyon kedves, érdeklődő, vicces... mondhatom, hogy álompasi kategória :D

Csak a vallása.

Alapból nem zavart, mert amúgy én egy laza református vagyok ("reformátuuus? azt hittem, keresztény vagy" - csak pislogtam :D) szóval ha templomba akar járni, imádkozni, templomi közösségbe járni, akkor hajrá. Még be is társulok néha.

De egyszerűen nem tudtunk úgy elkezdeni egy beszélgetést, hogy ne a valláshoz kanyarodjon a téma. Kereszténység jó, melegek rosszak, Jézus fehér volt... Ja.

Hamar offoltam.

2023. szept. 22. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:
17%

16. Bigott ateista. Hagyd. Az ilyen nem sokban különbözik a bigott vallásostól.

(teljesen úgy van, ahogy mondod, a vallás és a tudományok között koránt sincsenek olyan élesek a határvonalak, mint ahogy azt sokan elképzelik)

2023. szept. 22. 11:33
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
......... a "mai nők" között is van bőven hithű katolikus, foglalkozzon azokkal.
2023. szept. 22. 12:06
 20/24 anonim ***** válasza:
12%
Itt szabadosság van meg extra liberalizmus rossz helyen keresgélsz. :D Aki vallás ellenes annak az EQ-ja általában a béka pitsája alatt van. ( nem könyvben olvastam 30+ elég meggyőző időszak)
2023. szept. 22. 13:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!