Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BMWvel hogy es hol lehet csajozni ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
A szervíz várótermében, a kávéautomata mellett.
2023. szept. 22. 03:20
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Kell autokazni a varosba korbe korbe amig egy a horogra nem akad. Uzemanyagra mar nincs penz mi?
2023. szept. 22. 06:15
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

5ös mekkora pózer:D Ha még igaz is amit ír (amit kétlek) tipik példája annak milyen a valójában nem gazdag ember:D

Annak idején egy egyetemi kutatásban kitűzték célul, hogy megvizsgálják a gazdag emberek szokásait, rutinjait, felfogását, hogy kicsit közelebb kerüljenek a "gazdagság kulcsához".

Tekintve, hogy az alanyok egyetlen feltétele az volt, hogy legyenek gazdagok, hisz így lesz elég széles a szokás-skála, először azt a keresési módszert alkalmazták, hogy leszólítanak láthatóan gazdag embereket. Fullos kocsikkal furikázókat, köztudottan drága ruhákat, kiegészítőket hordó embereket, stb....

Hát meglepődtek.

A leszólítottak döntő többsége vagy hitelből vagy jobb esetben örökölt vagyonból élt akkora lábon. Utóbbi még valóban gazdagnak mondható, még ha nem is tettek érte semmit, de a hitelesek vagyoni helyzete általában borzalmas volt, valójában nem saját pénzből tartották fenn azt a küllemet, amit.

Honnan ismered fel a valódi gazdag embert? Onnan, hogy nem ismered fel:D A többségük nyilván jómódú, de nem kérkedő életet él.

Ezért gazdagok. Ha millióka tköltenének egy sz*ros órára, nem lennének gazdagok, hisz elvernék a pénzüket ilyesmire.

2023. szept. 22. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen egyetértek a 13-assal. Személy szerint én is gáznak tartom ezt a pózerkedést. Annak jó ez, aki kimondottan csajozni szeretne (gondolom többnyire üresfejű libákkal), nem pedig egy normális, jól működő párkapcsolatot egy számára tökéletes nővel, akivel építkezni lehetne a jövőre nézve. Ehhez viszont - tapasztalatból mondom - nincs szükség az efféle felvágásra, pózerkedésre, sőt még kőgazdagnak sem kell lenni, ha az ember más értékeket is fel tud mutatni, köztük egy jó külsőt, ízléses megjelenést, intelligens és szociális személyiséget.
2023. szept. 22. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőm volt ilyen, aztán kiderült, hogy 6-an laknak egy egyszobás lakásban a 9. kerületben. Bárhova néztem a "nappaliban" csak összetákolt ágyakat láttam. Nem ítélem el aki így él, de akkor minek kellett a 30-60 ezres cipő, ruha? Ráadásul úgy, hogy ez 10 évvel ezelőtt volt. 30-60 most is sok (szerintem) egy cipőre, nemhogy akkor.
2023. szept. 23. 10:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!