Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el az egészet?
Szerencsétlen vagyok a társkeresésben és elkeseredtem a helyzettől. Egyszerűen nem tudok olyan nőt találni, akivel úgy érezném, hogy tényleg passzolunk.
Az előző kapcsolatom nagyon betette a kaput. Együtt éltünk, közös jövőt terveztünk. Aztán bumm, egy mondvacsinált indokkal szakított. Voltak apró összezörrenések, de semmi durva. Sokáig nem is tudtam hova tenni a szakítást, aztán nagyjából kiderült, hogy valószínűleg sosem volt igazán oda értem és amit ő csinál, az nagyon toxikus a kapcsolatok alatt. Lényegében használja az embereket azért, hogy megkapjon dolgokat. (Itt nem anyagiakra gondolok.)
Óriásit csalódtam és a bizalmam is eltűnt. Nem csak miatta, hanem a régi tapasztalataim miatt is. Lényegében elúszott, hogy családom legyen, mert nem menne a bizalom és fiatalabb sem leszek már.
És nem látom, hogy hol vagy hogyan ismerkedhetnék. Azt sem látom, hogy lenne bárki, aki kivétel, megbízható és megfelelhetnék neki. Régebben rengetegszer megvédtem nőket beszélgetésekben, de most egyszerűen nem tudom már azt mondani, hogy van a környezetemben korrekt nő.
(Hogy példákat is írjak: A részlegemen lévő nők is problémásak, pedig szinte mind diplomások. Egy illető közölte, hogy kb. lazán megcsalná a pasiját. Egy másik odavan egy toxikus srácért a munkahelyről, aki csak szexre használja. Egy lány full törtető, ez alapján keres társat és bárki alá tenne, hogy ő jusson előrébb, akár hazugságokkal is. Egy lány úgy akart velem kavarni, hogy közben ott volt a pasija. Egy foglalt, de nyíltan kimondta, hogy neki fontos, hogy a párja nagyon pénzes legyen.)
Leírnám a dolgokat, amiket visszajelzésként kaptam:
+ Jó a kommunikációm, érdekesnek tartanak elég sokan.
+ Nyugodt típus vagyok, nem szeretek veszekedni, nem kapom fel a vizet.
+ Tisztelem a másikat, kompromisszumkész vagyok, tettem a kapcsolataimba.
+ Megvan a kiállásom, talpraesett vagyok.
- Amiket felsoroltam, nagyon sokan dicsérték, de nagyjából inkább csak negatívumok voltak a kapcsolatokban.
- Nincs autóm. Meglepő, de ezt nagyon sokaktól megkaptam. Nem keresek több 100 ezer forintot. (Ettől függetlenül eltartom magam természetesen, külön élek, költök szórakozásra is bőven, de kölcsön nélkül nincs saját lakás kilátásban.)
- Nem nézek ki jól. Nem vagyok helyes (bár párszor megkaptam, hogy jól nézek ki), nem jó az alkatom.
Mi kéne ahhoz, hogy esetleg később találjak egy normális, nyugodt, kiegyensúlyozott nőt, aki érdekes és nem tucat? Mik azok a nyerő tulajdonságok, amiktől befutó lehet egy férfi? Mit csináltam rosszul eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!