Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy nehezen összejött egy kapcsolat, utána könnyebb lesz vagy nehezebb?
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Csak én már nem akarok több párkapcsolatot, ha ez véget ér.
Ez az egész végre megvilágosított, hogy már nincs szükségem nőre, nincs igazán.
Régen volt, de mára kiégtem és nem hiányzik, ez a mostani is úgy sikerült hogy a nő mászott rám, én meg kíváncsiságból és kanosságból belementem. Nagyon be tud húzni egy nő ha csinos és szeret is. De ha ez véget ér nem fog hiányozni a párkapcsolat már.
Nyilván könnyebb lenne csajozni ezután mert magabiztosabb vagy, meg tapasztaltabb, de alapvetően a társkeresés még mindig ugyanolyan ótvar férfiként mint eddig. Szóval sok reményt nem füznék hozzá, szerintem az esetedben is így lehet
Ha okos vagy és le tudod vonni a tanulságokat, akkor igen, a későbbiekben könnyebb lesz.
ha nem, nem.
Deeee javaslom ne a jövő párkeresésén rágódj, mert ez már most egy szeg a kapcsolatod koporsóján..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!