Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Húszas éveik közepén járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszas éveik közepén járó emberek, akiknek még nem volt kapcsolata: miért?

Figyelt kérdés
Azért ha nem is egy komolyat, de egy pár hónaposat össze lehet szedni ennyi idős korotokra.
2023. szept. 20. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Mibű?
2023. szept. 20. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem tudom leadni a túlsúlyt. És a nőknek két típus teszik a vékony és edzoterembe lakó férfi. Én egyik se vagyok.
2023. szept. 20. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert túl kövér voltam ennyi ma a követség instant bukó.
2023. szept. 20. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha gyenge képességekkel van megáldva a férfiember ilyen téren, akkor nemhogy pár hónapos, de párperces kapcsolat is esélytelen teljesen, nemcsak huszonéves korra, de egész életen át. Én már csak tudom, hisz férfinak születtem, és nem vagyok én sem chad
2023. szept. 21. 05:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy mert teljesen normális srácokról derül ki, hogy még nem volt kapcsolatuk, esetleg nem is szexeltek. Normál testalkat, átlagos kinézet, tehát nem ronda, és beszélgetni se nehéz vele, vannak barátai stb. És 25 körüliek. Társkeresőznek, úgyhogy nem is zárkóznak el a párkapcsolat lehetőségétől, mert olyat is ismerek, aki 19 éves koráig egyáltalán nem nyitott lányok felé, mert nem érdekelte őt a dolog.
2023. szept. 22. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Most akkor döntsd már el kérdező hogy szerinted mi van!

Most hótkönnyű csajozni vagy a látott valóságnak hiszel és belátod hogy veszettül nehéz ügy párkapcsolatra megfelelő embert találni, főleg férfiként?

2023. szept. 22. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

23 éves voltam, amikor az első kapcsolatom lett, nőként. Fő ok: kóros önbizalomhiány - az a típus, ami már külső szemmel is látható. Kicsit később visszanéztem akkori videofelvételeket, fotókat magamról, és teljesen megértem, miért nem érdeklődött irántam senki... és nem a külsőm volt az oka (oké, nem voltam egy csúcsmodell akkor sem, de nem voltam bányarém sem, igényes is voltam, és ennél kevésbé előnyös külsővel is nagyobb volt az érdeklődés... nem sokkal ugyan, de igen)... az életről lehoztam szerintem embereket azzal, amilyen búvalb...ott volt az arcom, leríhatott rólam, mennyire nem vagyok magammal rendben, folyton a földet bámultam. Ehhez meg nem volt jó kombó az, hogy introvertált vagyok és nehezen oldódom fel idegenek társaságában, nehezen barátkozom.

Kb. 22 évesen, nem is tudom, miért és hogyan, de átkapcsolt bennem egy kapcsoló, hogy ha továbbra is szenvedek magamban azon, hogy nem vagyok ilyen meg olyan, azzal nem javítok semmin, és a saját boldogságomért tehetek azért pár dolgot... és sokkal felszabadultabb és jobb kisugárzású lettem.

2023. szept. 22. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!