Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelségből van kiút?
"második pedig az incel eszméktől, pill-baromságoktól való elhatárolódás"
Ujra elmondom itt is, mint a jo anya a hulye gyerekenek, hogy a blackpillel 28 eves koromban kerultem eloszor kapcsolatba, vagyis leeltem 28 evet ugy, hogy elhatarolodtam a pill-baromsagoktol, 11-et meg ugy, hogy nem. Vagyis tobb, mint ketszer annyi ideig voltam elhatarolodva a pill-baromsagoktol, mint ami alatt nem.
Es ugy sem kellettem a noknek, amikor meg nem voltam blackpill-tudatu......
39F incel
"Fincel, és mire mentél azzal, hogy azonosultál végül a pill-baromságokkal?"
Na elmondom akkor ezt neked én mint jóapa a hulyegyerekének:
Végre nem önmagát hibáztatta azért amiről nem tehet: hogy milyen adottságokkal áldotta meg a sors. Az önmarcangolás helyett rávetítette a problémát a probléma gyökerére, ahogy azt kell. Nője így se úgy se lenne
23-as, ámen.
Jó éjt (ja nem, Te csak írd tovább az önéletrajzodat. Majd egyszer kötelező olvasmány lesz az ideggondozóban!Ja, nem. A bőr- és nemibeteggondozóban!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!