Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kegyetlenek a nők a nem sportos testalkatú férfiakkal?
Plusz kérdés
A nem olyan jóképű,túlsúlyos , egyszerű melós férfiakat miért tartják azonnal rossz embernek?
Ez ugyan olyan hülyeség mint amikor a depressziós - dühös sikertelen srácok magukat jó fiúnak nevezik, aztán az összes nőknél sikeresebb (valószínűleg jobb külsejű) férfiakat megy egyaránt patkány belsővel jellemeznek!
Nincs igazad, de baromira unalmas vagy mindennap ugyanazzal.
És amíg te tehénnek nevezed a túlsúlyos nőt, mi a retkes szart vársz?
"És neked miért nem jó egy 168cm/80kg"
Ez ferfiban is boven latszolagos tulsuly akkor egy no milyen disznonak nezhet ki igy? Ha meg dolgozik rajta akkor elnezest, de ha a 70 re le ment akkor probalkozzon es edzen kemenyen par evig!
Vékony nő vagyok, mesélj, hogy lehetnék kedves általanosságban mindenkivel?
Nekem nincs problémám a kis túlsúllyal, tetszettek már duci srácok is meg vékonyak meg sportosak is.
Nem tartok külső alapján rossz embernek senkit, sőt, ha nem jön be valaki, akkor kedvesen, tapintatosan utasítom el, lehetőleg még azelőtt, hogy ténylegesen kezdeményezne, ezzel megkímélve őt a visszautasítás élményétől. (Pl szóba hozom a páromat)
Vagy azt várod, hogy csaljam meg a páromat fűvel-fával?
Rossz embernek tartani valakit és nem jönni össze valakivel két KÜLÖNBÖZŐ dolog. Ne keverd a szezont a fazonnal. Csak azért, mert valakivel nem jövök össze még nem tartom automatikusan rossz embernek, miért is tenném? Nyilván van erre is példa, hogy azért nem jövök össze valakivel, mert nem tartom jó embernek, de ehhez a súlynak a legkevésbé sincs köze.
Soha senkit személyiségét nem ítéltem meg pusztán a súlya alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!