Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan nők akik az összes társkereső oldalra felmennek, ennyire nehéz nekik is a társkeresés?
#9: Azért gondolom, hogy frusztrál vagy, mert egy rakás olyan dolgot írtam a csajról, ami alapján egy megfelelő értékrendű ember ugyanezt gondolja. De te egy mondatrészt kontextus nélkül kiragadva, a körülmények hiányában leszűröd, hogy égőn viselkedtem. De megértelek, alapvető emberi reakció, hogy valamiben magadra ismersz, ezért magadat is kattantnak könyveled el a szememben, amire védekezel.
És magadon egyébként nem kellene elgondolkoznod? Ha több platformon, több éven keresztül szingli maradtál aktív társkeresés alatt, akkor lehet nem a világgal van a baj.
Nem vagyok sértett, fél évig társkeresőztem. Nekem elég volt egyetlen hely, ahol hetente mással randiztam, míg végül pár hónap leforgása és egy tucat randi után sikerült is kikötni a jelenlegi barátnőm mellett. Szerintem egyetlen platform is kimeríthetetlen lehetőség, akinek ez nem elég, az hiába próbálkozik kétségbeesetten alternatív helyeken.
"Próbáljátok törölni amúgy a profilokat, irtó nehéz, legtöbbször csak hibernálódik, de utána is látszol."
Ezen mondatod után jöttem csak rá, hogy valószínűleg a bölcsészes rész bántott meg az irományomban. Bocsánat.
"És 100/100at én utasítok el(szintén több éve szingli), vagy egy randi, vagy beszélgetés során, már, ha egyáltalán visszaírok. Utána nyilván én vagyok a tolerálhatatlan, ez így szokott menni:) Sértett férfiak szidják, aki elutasítja őket, alapítsatok klubot."
Nem, akikről én beszélek, többségében ott "mélyrehatóbb" ismerkedés után dőltek ki a csontvázak a szekrényből. Sajnálom, ha elevenedbe talált a téma, de ez a kérdés összetettebb annál, mintsem hogy sikertelen férfiak ventillálnak sértettségükben, és gyanítom, ha objektívebben nézed, akkor rögtön tudnál jópár példát mondani olyan férfira, aki minden alkalommal szembejött a társkeresőn töltött évek alatt.
Ha már, akkor szerintem sokkal inkább egy veteránklub kellene az örökös tagoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!