Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak olyan nők akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan nők akik az összes társkereső oldalra felmennek, ennyire nehéz nekik is a társkeresés?

Figyelt kérdés
Egy két olyan egyáltalán nem csúnya nőt szoktam látni, aki szinte mindenhol ott van, Facebook társkereső csoport, Facebook introvertált társkereső csoport, Tinder, Randivonal parom.hu, Elittárs, Facebook randi stb...
2023. szept. 17. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

#9: Azért gondolom, hogy frusztrál vagy, mert egy rakás olyan dolgot írtam a csajról, ami alapján egy megfelelő értékrendű ember ugyanezt gondolja. De te egy mondatrészt kontextus nélkül kiragadva, a körülmények hiányában leszűröd, hogy égőn viselkedtem. De megértelek, alapvető emberi reakció, hogy valamiben magadra ismersz, ezért magadat is kattantnak könyveled el a szememben, amire védekezel.

És magadon egyébként nem kellene elgondolkoznod? Ha több platformon, több éven keresztül szingli maradtál aktív társkeresés alatt, akkor lehet nem a világgal van a baj.

Nem vagyok sértett, fél évig társkeresőztem. Nekem elég volt egyetlen hely, ahol hetente mással randiztam, míg végül pár hónap leforgása és egy tucat randi után sikerült is kikötni a jelenlegi barátnőm mellett. Szerintem egyetlen platform is kimeríthetetlen lehetőség, akinek ez nem elég, az hiába próbálkozik kétségbeesetten alternatív helyeken.

2023. szept. 17. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

"Próbáljátok törölni amúgy a profilokat, irtó nehéz, legtöbbször csak hibernálódik, de utána is látszol."

Ezen mondatod után jöttem csak rá, hogy valószínűleg a bölcsészes rész bántott meg az irományomban. Bocsánat.

2023. szept. 17. 19:07
 13/13 anonim ***** válasza:

"És 100/100at én utasítok el(szintén több éve szingli), vagy egy randi, vagy beszélgetés során, már, ha egyáltalán visszaírok. Utána nyilván én vagyok a tolerálhatatlan, ez így szokott menni:) Sértett férfiak szidják, aki elutasítja őket, alapítsatok klubot."

Nem, akikről én beszélek, többségében ott "mélyrehatóbb" ismerkedés után dőltek ki a csontvázak a szekrényből. Sajnálom, ha elevenedbe talált a téma, de ez a kérdés összetettebb annál, mintsem hogy sikertelen férfiak ventillálnak sértettségükben, és gyanítom, ha objektívebben nézed, akkor rögtön tudnál jópár példát mondani olyan férfira, aki minden alkalommal szembejött a társkeresőn töltött évek alatt.

Ha már, akkor szerintem sokkal inkább egy veteránklub kellene az örökös tagoknak.

2023. szept. 17. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!