Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak olyan nők akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan nők akik az összes társkereső oldalra felmennek, ennyire nehéz nekik is a társkeresés?

Figyelt kérdés
Egy két olyan egyáltalán nem csúnya nőt szoktam látni, aki szinte mindenhol ott van, Facebook társkereső csoport, Facebook introvertált társkereső csoport, Tinder, Randivonal parom.hu, Elittárs, Facebook randi stb...
2023. szept. 17. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Valamiért a sors nagyon neked ajánlja őket. 🤣
2023. szept. 17. 14:18
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy nehéz, csak miért ne tennék? Több ember, többől válogathatnak. Ráadásul sokan csak azért mennek fel, hogy elüssék az időt.
2023. szept. 17. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Vannak elveik és elvárásaik, úgyhogy úgy nehéz a nőknek is a társkeresés.

Vagy "ellopták" a netről a fényképeiket és visszaélnek vele.

2023. szept. 17. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Mert valószínüleg kamuprofilok! Badoora vagy 10 éve néztem fel először,és most is találkozok 1-2 olyan nővel a 40-es korosztályban aki már akkor is fenn volt, és egyáltalán nem csúnyák, se túlsúlyosak.
2023. szept. 17. 14:29
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Én egyszer randiztam egy ilyen lánnyal. Én csak tinderen voltam fent, ott match. Már az elején fura volt, hogy köszönés után ő hívott át messengerre, de ok. 5 mondatból leszerveztem a randit, ilyen se volt még. Amikor találkoztunk, akkor együtt töltöttünk egy teljes napot kb reggeltől estig. Bókolt, nem volt hajlandó elfogadni semmilyen meghívást, pedig nagyon erősködtem. Eleinte tök szimpi volt. Aztán adta a jeleket, hogy az ott egy jó első csókos hely. Odamentünk, és amikor próbálkoztam volna, húzta el magát. Mondom na jó, majd elköszönéskor. Elköszönéskor szintén próbálkoztam, nem hagyta magát.

Randi közben elkezdte mondani, hogy amúgy fent van még pár társkeresőn (elsorolt vagy 4-et, már nem emlékszem). Tinderen is volt kb 1000+ matche. Utána a napokban láttam, hogy az amúgy 2000 fős ismerősi köre naponta bővül kb 20-30 új faszival. Nem is foglalkoztam vele többet.

Nem tudom mi ebből a tanulság, talán az, hogy vannak kattant nők. Szerintem te is egy ilyenbe botlottál.

A másik eset amit még el tudok képzelni, hogy rájött, hogy a bölcsész diplomájával max a mekibe tud elmenni, annyira nem jó nő, hogy valami miliárdos mellett hesszeljen, ezért ilyen helyeken akar követőket gyűjteni, hogy beindítsa az "instamodell" karrierjét.

2023. szept. 17. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Két év után felnéztem egy-két társkeresőre, egy rakat ismerős arc fogadott, közülük sokan mindenhol fent voltak már évekkel ezelőtt is. Ők az örökbérletesek, és sajnos hiába van olyan, akinek nem változott a feltett képe azóta sem, többükről elsőkézből tudom, hogy nem kamuprofilok, egyszerűen csak egyikük sem valami könnyen tolerálható személyiség.

(Persze az is lehet, hogy menet közben váltak ilyenné, szerintem többévnyi társkeresőzés bárkit tönkrevágna.)

2023. szept. 17. 17:04
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

5ös tanulsága, hogy a lány levette, hogy nem vagy rendben, akkor is, ha nagyon magányos, sem éri be akárkivel. Amikor beszólt, hogy az jó elsőcsókos hely, akkor azt kellett volna mondanod, hogy: szerintem ez is jó hely és megcsókolni, vagy megkérdezni, hogy megcsókolták-e már ott.

Jesszus nagyon gáz, hogy a csaj így hozza szóba, te meg odaviszed és ott akarod megcsókolni, olyan.. mindegy, nem kattant, csak nem vonzódik bénákhoz, nem volt szimpi neki a személyiséged, hiába jöttél be neki külsőre.

Én kettőn vagyok fent, talán három társkeresőn is, egyről(badoo) nem sikerült törölnöm magam többszöri próbálkozásra sem, tindernél csak az appot töröltem, lehet a regem még megvan, és egy van, amit használok. Mivel jól nézek ki, gyakran dob fel és mivel nem kezelem azokat a profilokat, nem reagálok. Valami szerencsétlen írt már a normálison(amit használok), hogy tudja, hogy én bot vagyok, ezek azt hiszik létrehoznak kamuprofilokat, hogy behülyítsék őket:D Üldözési mánia legmagasabb formája, nem is baj, ha kihullik ezért a beteg rész.

2023. szept. 17. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
#7: valaki itt nagyon frusztrált :D
2023. szept. 17. 17:42
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

Persze, leírod, milyen égően viselkedtél, és a csaj biztos kattant, hogy erre nem akar megcsókolni.. Én a helyedben megfogadnám a tanácsot és próbálnék javítani, mert a külsőddel nyilván nincs gond, csak kicsit antiszoc vagy.

Próbáljátok törölni amúgy a profilokat, irtó nehéz, legtöbbször csak hibernálódik, de utána is látszol. És 100/100at én utasítok el(szintén több éve szingli), vagy egy randi, vagy beszélgetés során, már, ha egyáltalán visszaírok. Utána nyilván én vagyok a tolerálhatatlan, ez így szokott menni:) Sértett férfiak szidják, aki elutasítja őket, alapítsatok klubot.

2023. szept. 17. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
De ha te látod őket ezeket a platformokon, akkor te is fent vagy az összesen, nem? Amúgy ki tudja, aktív profilok-e még vagy tényleg lehet ellopták a képeket és kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Vagy csak ritkán járnak fel az oldalakra és csak úgy van a profiljuk az éterben, vagy tényleg nagyon nem megy nekik ez a műfaj. Mit lehet velük tenni, azon kívül, hogy figyelmen kívül hagyod őket?
2023. szept. 17. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!