Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel a nők figyelmét arra, hogy egy vadiúj mercedesel autozok és rendelkezem egy Budapesti házzal?
A ház a mártonhegyen van.
Ezenkívül kézhez kapok még havi nettó 900at fizuként.
De ha csúnya vagy a pénzed se érdekel engem pl meg sok nőt se🤷🏻♀️.
Menj fel a puncsra azt írd be a bemutatkozó szöveghez.
Nem is tudom lehet-e valaki ennél szánalmasabb. 🤦🏼♀️
Amelyik pasi annyira szerencsétlen, hogy a pénzével akar felvágni, mert mással képtelen, azt kilométerekről kerülöm és ezzel nem vagyok egyedül. Volt dolgom hasonlóval, amint világos lett, hogy frankót azt képzeli, majd a pénzétől hanyatt vágom magam, azonnal lepattintottam, pedig amúgy egy vonzó pasi lett volna, de ez nagyon gáz volt.
Sok sikert az aranyásóknál, normális nőknél ilyen mentalitással nem sok esélyed lesz.
#15 matekoljunk picit
-Van egy családiháza,mondjuk örökölte így nincs törlesztő,saccperkábé legyen egy százas a rezsi, marad 8k
-mercivel jár,jó környéken lakik,ergó ad a külcsínre, ruha fodrász ,borbély, még egy század havonta. Marad 7k
- egy úriember nem vajaszsemlén él,szóval kaja250/hó. Marad 450k
-egy úriember szórakozik is, legyen visszafogott, havi 50. Marad 400k.
-üzemeltetni is kell azt a mergát,de túlzásokba ne essünk,1 tank havonta ablakmosóval illatosítóval,heti mosással mondjuk 75. Marad 325k
No annyiból egy 18-20 millás kocsi árát összerakni nem két hét, lizingdíj/ törlesztés pedig ki sem jön belőle.
Ja igen egy csomó apróságot nem is számoltam.
Teljesen igazad van 18-as.
Járjon csak szépen gyalog:D
Úgy legalább nem kap vastagbélrákot:)
18 lehet örökség, jó csaladi háttér, rahedli hitel, sikkasztás, céges autó (nem írta, h a sajátja), dolgozatott külföldön pár évet pl.
Én se vajaszsemén élek de még gyerekkel se költők kajára minden hónapba 250et😅. Nem mindenki tud bánni a pénzel se.
Szórakozik...lehet otthon játszik vagy a túra a szórakozás, biciklizni, esetleg csak filmeket néz...ha nem lenne egy unalmas ember találna párt anélkül, hogy hirdeti a vagyonát. Ha nem megy sehova csak munkába akk nem tankol annyit...
Azt meg nem mondta senki hogy uriember😅.
A korát se írta pl. Lehet évekig nyomorgott. Sok ilyen újgazdag van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!