Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel a nők figyelmét arra, hogy egy vadiúj mercedesel autozok és rendelkezem egy Budapesti házzal?

Figyelt kérdés

A ház a mártonhegyen van.

Ezenkívül kézhez kapok még havi nettó 900at fizuként.

2023. szept. 17. 13:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
24%
Ha ebből akarsz kiindulni, akkor sose lesz normális kapcsolatod kedves Kérdező.
2023. szept. 17. 13:50
 12/37 anonim ***** válasza:
18%
Havi netto900 kevés egy vattaúj mergához 😉 én egy picit többet keresek és mégis csak tizenéves fordra futja.
2023. szept. 17. 13:50
 13/37 anonim ***** válasza:
33%
Na ne bitoroljuk itt a Kedves Kérdező védjegyet, mert mindjárt kivonulok innen.
2023. szept. 17. 13:52
 14/37 anonim ***** válasza:
36%

De ha csúnya vagy a pénzed se érdekel engem pl meg sok nőt se🤷🏻‍♀️.

Menj fel a puncsra azt írd be a bemutatkozó szöveghez.

2023. szept. 17. 13:59
 15/37 anonim ***** válasza:
15%
12 össze lehet kaparni egy ilyen Mercire is...
2023. szept. 17. 13:59
 16/37 anonim ***** válasza:
27%

Nem is tudom lehet-e valaki ennél szánalmasabb. 🤦🏼‍♀️

Amelyik pasi annyira szerencsétlen, hogy a pénzével akar felvágni, mert mással képtelen, azt kilométerekről kerülöm és ezzel nem vagyok egyedül. Volt dolgom hasonlóval, amint világos lett, hogy frankót azt képzeli, majd a pénzétől hanyatt vágom magam, azonnal lepattintottam, pedig amúgy egy vonzó pasi lett volna, de ez nagyon gáz volt.

Sok sikert az aranyásóknál, normális nőknél ilyen mentalitással nem sok esélyed lesz.

2023. szept. 17. 14:10
 17/37 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg ez már egyre inkább megfordul, a férfiak is egyre inkább a pénzes nőket hajtják.
2023. szept. 17. 14:16
 18/37 anonim ***** válasza:
15%

#15 matekoljunk picit

-Van egy családiháza,mondjuk örökölte így nincs törlesztő,saccperkábé legyen egy százas a rezsi, marad 8k

-mercivel jár,jó környéken lakik,ergó ad a külcsínre, ruha fodrász ,borbély, még egy század havonta. Marad 7k

- egy úriember nem vajaszsemlén él,szóval kaja250/hó. Marad 450k

-egy úriember szórakozik is, legyen visszafogott, havi 50. Marad 400k.

-üzemeltetni is kell azt a mergát,de túlzásokba ne essünk,1 tank havonta ablakmosóval illatosítóval,heti mosással mondjuk 75. Marad 325k

No annyiból egy 18-20 millás kocsi árát összerakni nem két hét, lizingdíj/ törlesztés pedig ki sem jön belőle.

Ja igen egy csomó apróságot nem is számoltam.

2023. szept. 17. 14:19
 19/37 anonim ***** válasza:
17%

Teljesen igazad van 18-as.

Járjon csak szépen gyalog:D

Úgy legalább nem kap vastagbélrákot:)

2023. szept. 17. 14:28
 20/37 anonim ***** válasza:
24%

18 lehet örökség, jó csaladi háttér, rahedli hitel, sikkasztás, céges autó (nem írta, h a sajátja), dolgozatott külföldön pár évet pl.

Én se vajaszsemén élek de még gyerekkel se költők kajára minden hónapba 250et😅. Nem mindenki tud bánni a pénzel se.

Szórakozik...lehet otthon játszik vagy a túra a szórakozás, biciklizni, esetleg csak filmeket néz...ha nem lenne egy unalmas ember találna párt anélkül, hogy hirdeti a vagyonát. Ha nem megy sehova csak munkába akk nem tankol annyit...

Azt meg nem mondta senki hogy uriember😅.

A korát se írta pl. Lehet évekig nyomorgott. Sok ilyen újgazdag van.

2023. szept. 17. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!