Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ti is, hogy az utóbbi 1 évben még jobban felment a kereslet a pénzes pasik iránt?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy minden nő a pénzre megy, mert vannak akik még mindig nem. De egyértelműen azt tapasztalom, hogy az elmúlt 1 évben, most hogy megduplázódott hirtelen mindennek az ára, határozottan meglátszik ez a társkeresési igényekben is, tehát még jobban felértékelődtek a pénzes pasik társkeresőn. Sajnos vagy nem sajnos, de sok (és egyre több) nő már eleve azokra szűr, akik valószínűleg pénzes pasik.
Ti is észrevettetek hasonló változást? Csak férfiak, és objektíven gondolkozó nők válaszát/szavazatát várom.
2023. szept. 17. 10:27
11/17 anonim válasza:
Nem ismerek pénzes pasit, de biztos mindig is volt rájuk kereslet.
27N
12/17 anonim válasza:
Itt eddig is azt írogattátok hogy a nőknek csak a pénz számít...
13/17 anonim válasza:
Én tudom, hogy nem sok az a 700 ezer (én mostanában 500 körül kapok, de volt időszak amikor többet kerestem), de ne mond azt, hogy a 700 NETTO az ÁTLAG, mert akkor te valami kbaszott nagy burokban élsz 😂😂 tudok rengeteg emberről, aki még a 300at se kapja meg, na ott kell azt az összeget keresni, ami körül a többség fizetést kap ebben országban
14/17 anonim válasza:
Átlag meg medián még mindig nem ugyanaz. Pontozzatok le ficsurpockok ennyit tudtok, kinevet titeket MC Isti
15/17 anonim válasza:
Anyagilag meglehetősen jól állok, de az is biztos, hogy nem szórnám a pénzem egy nőre se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!