Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az embert észre sem veszik akkor max átlagos és nem okádék kategória?
Figyelt kérdés
Képzésre járok, van egy kiscsaj aki egész tetszetős.. Cigi szünetben leültem a közelébe, szimplán csak mert fáradt voltam, nem közvetlen mellé csak arra a patkára mert máshol tilos a dohányzás. Sosem létesítettünk szemkontaktust, általában maga elé nézz, valószínűleg a létezésemről sem tud. Gondolom ha okádék lennék a hideg is kirázná és arébb menekülne? Nem vagyok járatos a nők terén. 23f2023. szept. 16. 02:50
1/10 anonim válasza:
Mindegy csak a meret legyen jo!!
2/10 A kérdező kommentje:
Szexchat visszajelzések alapján szép méretem van.
2023. szept. 16. 03:30
4/10 anonim válasza:
Vagy csak nem akar bunkó lenni.
De mér lennél az?
5/10 A kérdező kommentje:
Ha kialudtam magam lövök egy előnyösebb fotót. Éjszakai műszak után vagyok
2023. szept. 16. 06:35
6/10 anonim válasza:
A szemezés a legeslegelső lépés. Ha rád se néz az nem túl jó hít
7/10 Noren1989 válasza:
Ne, ne lőjjél, mert bannoljàk a kérdést.
Elsődlegesen a viselkedésed nem figyelemfelkeltő, arra tudok gondolni.
9/10 anonim válasza:
Ha nem mersz odaköszönni meg elkezdeni egy könnyed beszélgetést, akkor tökmindegy, hogy hogy nézel ki.
10/10 A kérdező kommentje:
8.A tikkjeim miatt gátlásos vagyok, ez tart vissza.
2023. szept. 17. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!