Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek így az ismerkedéssel?
Nem mondom azt, hogy óriási csajozó voltam, de túl nagy problémáim sosem voltak azzal, hogy találjak barátnőt. Kb. gimi óta folyamatosan volt valaki az életemben, akár komoly, akár laza kapcsolatra. Viszont, most úgy érzem, mintha partra futottam volna és nem tudom, hogyan tovább.
Tavaly lett vége a legutolsó komoly kapcsolatomnak. Sajnos érzelmileg kicsit betett a dolog. Utána egy ideig "gyógyultam", aztán barátok unszolására kipróbáltam az egyik társkeresőt. Lett 2 matchem, de 1-2 nap alatt elhaltak a beszélgetések.
Utána hagytam megint az egészet, nem is volt kedvem ismerkedni. Hónapok múlva éltem az életem, csináltam a dolgaim. Nekiálltam sportolni, eljártam több programra, találkoztam több ismerőssel. Újra nekiálltam olvasni.
Aztán, újra feljött, hogy ismerkednem kéne. Megint kipróbáltam egy társkeresőt. Lett 5 matchem, ebből 3-al pár napig beszélgettem is. 1 elismerte, hogy ő csak az időt akarta elütni. 1 részéről részben előjött, hogy neki irreálisan nagyok az elvárásai. 1 egyszerűen ghostingolt.
Ezután megint nem érdekelt különösebben az egész, de lazán vettem mindent, éltem tovább az életem és több lett a buli. Így teljesen véletlenül összejött 2 alkalmi és lett volna még lehetőségem ezeken kívül 2 továbbira, amit elutasítottam. És volt 1 lehetőségem, amit nem tudok hova tenni.
És eljutottunk oda, ahol most vagyok. Ahol nem tudom, hogy mi legyen.
Úgy összességében kezd hiányozni az, hogy legyen valaki. Jól esne, ha reggel nem egyedül ébrednék, ha elmennénk közös programokra, ha megosztanánk élményeket, egész éjszaka beszélgetnénk és maga a szex is úgy, hogy vannak érzelmek.
Viszont, van 2 problémám:
1, Nem vagyok túl jó pasi. Amint láthatjátok, tinderen sem ugrálnak utánam, mert nem vagyok helyes, kigyúrt és ilyenek.
Élőben sem vagyok lehengerlő. Nyitott vagyok, könnyen elkezdek beszélgetni emberekkel, ha érzem a másik fél felől is a nyitást, viszont nem adom magam elő. Ahogy látom, élőben sokszor azok sikeresek, akik egyből nagy dumások és elnyomják a kb. elvárt szöveget. Nekem ez nem megy. Más témákról szeretek beszélgetni, máshogy. Még egyetemistaként ment ez, de már semmi kedvem hozzá. Voltak, akiktől megkaptam, hogy emiatt lényegében a kiállásom szerintük nem elég jó, biztos ezért nem figyelnek fel rám annyian.
2, Nem igazán van olyan, aki megfogna. Mint látszik, eleve kevésből tudok válogatni. A netes társkeresők kiestek, az élőben való ismerkedés szintén.
És válogatós is vagyok. Tényleg kevés nő fog meg és ezt most nem a külsőre kell érteni. Kell az, hogy lássam a másikban a szikrát, a lelkesedést, a komolyságot. Hogy ne egy kompenzáló, szerepet játszó, kiégett valaki legyen előttem. Hogy érezzem, hogy a másik különleges. És ilyenből nem sok van. A gond az, hogy közegem sincs már ilyet találni. Lehetne mondani azt, hogy próbálkozzak visszahúzódóbb lányokkal, de ők is megváltoztak és alkalmazkodtak a mai világhoz. Az összes visszafogottabb nő ismerősöm olyan, hogy nem hasonló pasit keresnek, hanem akár inkább szexkapcsolatban vannak valakivel, aki tényleg extrém jó pasi. Régen tudtam ismerkedni netes csoportokban is, érdeklődési kör alapján, de már ezeken a helyeken is csak pár percig elütik az emberek az időt és elég negatív légkört teremtenek többnyire.
Tudom, hosszú és annyira nem vidám sztori, de ti mit tennétek a helyemben? Tudtok bármiféle tanácsot adni? Mégis, mit csinálok rosszul, min kéne változtatnom?
Hát ahogy öregszünk ez van.
Vagy tegyél érte, hogy vonzóbb képet fess, csinálj új fotókat magadról, tegyél ki nyaralós képeket, kezdj valamit a testeddel, hogy vonzó legyél… add el magad jól…
Vagy marad a real life ismerkedés.
"Ahogy látom, élőben sokszor azok sikeresek, akik egyből nagy dumások és elnyomják a kb. elvárt szöveget. Nekem ez nem megy. Más témákról szeretek beszélgetni, máshogy."
Milyen más témákról?
Ha tinderen vannak matchek és érdeklődés, akkor teljesen mindegy hogy te minek tartod magadat.
A nők téged a felső 10-20%-ban tartanak szamon kép alapján.
Azt mondasz amit akarsz, te chad vagy, aki annyit szórakozik a nőkkel amennyit akar. Az hogy te ebbe belefáradtál az a te bajod, nem mi tudjuk megoldani neked.
Legfeljebb egy pszihológus tudna neked ebben segíteni, esetleg.
A Tinder csak a férfi önbizalmad teljes és módszeres kiirtását szolgálja.
Minden csak a nők igényei szerint van kialakítva!
4#
Jó az a chad-lite kategória
De a normienak egy-két match a norma egy hónap alatt, ehhez képest fantasztikus ha van néhány match és azok vissza is írnak.
Nos az ilyen ha nem tinderen próbalkozik, simán összejön neki egy rakás nő, mint ahogy írta is hogy ez neki nem okozott gondot
Csak ezt a tindert kéne elfelejtenie, kb. mindenkinek
"Nekem 32 matchem van és 45 lájkom férfiként. Ez még a Chad lite kategória alatt van. :)"
Szerinted, azt kihagytad
9
8-as vagyok. Az én számaim átlagosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!