Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világból egy férfitól alap elvárás hogy vékony legyen, de a nőktől nem? "A kolbász zsírban is kisül"

Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 13:19
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
32%
40-mire alapozod ezt a kijelentésedet a 38-as válaszolóval kapcsolatban? Én nem ő vagyok, de semmi kivetnivalót nem látok a válaszában.
2023. szept. 12. 15:22
 42/50 anonim ***** válasza:
10%
Hogy jön ahhoz bárki is hogy jobbnak gondolja magát azért mert ugrabugrál 10 percet és nem küzd a plusz kilókkal? Milyen értékrendje lehet az ilyennek? Meg aki ilyen lekezelő pofát nyit egy 48 éves családos férfi felé???
2023. szept. 12. 15:24
 43/50 anonim ***** válasza:
12%
Nincs is vékony férfi elvárás a mai világban! Elég a normal testalkat 65-75 kg között. Megfelelő magasság mellé.
2023. szept. 12. 15:26
 44/50 anonim ***** válasza:
44%
42-honnan tudod, hogy aki "ilyen lekezelő pofát nyit egy 48 éves családos férfi felé" az nem egy 55 éves családanya?
2023. szept. 12. 15:28
 45/50 anonim ***** válasza:
11%

Jajjj 44 ne add már a hülyét. :D Talán egy 55 éves családanya felé jogos ilyen negy pofát nyitni? Nem is a valóságtartalom a lényeg. Emberi értékekről ír az a válaszoló, érdemekről, elért célokról és a femináci nőcske csak gúnyoskodik beleköt és magát fényezi. Ráadásul hazug.

Aki egy hegyet is megmászott életében az tisztában van a nagyságrendekkel és nem bohóckodna otthoni ugrabugrákkal.

2023. szept. 12. 15:33
 46/50 anonim ***** válasza:
78%

45- én másztam hegyeket és bizony foglalkozom ugrabugrákkal, mert folyamatosan szinten kell tartani a kondidat. SZeritnem te vagy az, aki nem tudod, hogy miről beszélsz.

44 voltam.

2023. szept. 12. 15:42
 47/50 anonim ***** válasza:
70%

"A kolbász zsírban is kisül"

:'D

2023. szept. 12. 16:01
 48/50 anonim ***** válasza:
0%
Vekony fiukat max a tini lanyok szeretik..
2023. szept. 12. 18:07
 49/50 anonim ***** válasza:
47%

45. Kössz a váll veregetést, de itt a gyk-n nem hatnak meg a pipák, és az egóból jött irigy lepontozások és a beszólogatások. Ez itt egy játszótér, egy feminista játszótér. Itt ha egy férfi leírja az érdemeit, az lepontozással jár, mert ezek a csodálatos és elfogadó nők képtelenek átlépni saját árnyékukat. Persze ők az emberiség jövője, az etalonok. Semmi több, itt ők vannak fölényben, erre annyira büszkék, meg hogy naponta 50 kommentjüket pontozzák fel, és ők bizony nagyon hasznos válaszokat adnak.

Most akkor emelkedjünk fel! Számít hogy ki mit mond ezen a trash oldalon? Az összes fórum trash, mert mindenhol egó feszül egónak, a lényeg csak annyi, melyik oldalon vannak többen. Én csak azért szoktam ide járni, hogy leírjam hogy nem a nők a világ közepe, semmivel sem különb emberek mint az általuk teljes szívből gyűlölt férfiak. Ja hogy ők nem is gyúlölködnek! Mert hogy nekik van egy Galaxis közepe, a tökéletes, az istenszerű partnerük, szóval ők csak a rajta kívüli férfiakat utálják. Meg hogy itt mindenki debil. Ja, meg incel.

Én jövök ide balhézni? Ugyan már! ez az oldal tipikusan arról szól, hogy nézünk valami provokatív kérdést, ahol ezek a feministák gyűjtögetik a pipáikat, kiélhetik a napi adagjukat a trógernek titulált férfiakon. Erről szól a mandiner, a 444, a partizán, a kuruc.info, a hvg és még sorolhatnám. Támogató közeg a közös ellenséggel szemben, napi szinten.

Ezeken az oldalakon ugyanúgy lenézik a kisszámú ellentábort, őket akarják beállítani h*lyének, bűnösnek, butának. Ez egy feminista oldal, itt nincs helye férfiaknak, vagyis van, ők az elrettentő példa, így sokkal hitelesebb a víziójuk.

Ha annyira normális nők lennének, akkor nem állnának le itt szövegelni, vagy max annyit mondanának hogy fejtsd ki a véleményed, miből gondolod ezeket, hozz rájuk példákat stb. Itt is mint mindenhol egyből átcsap személyeskedésbe. Szóval kedves hölgyeim, emberileg pontosan ott vagytok mint a gyűlölt ellenségeitek, ugyanis az ellenségképetek azok nem mások, mint a ti frusztrációtok. Ott van az agyatokban veletek. Ezek a ti szerves részeitek. Populisták vagytok. Általánosítók. Tudjátok miért? Mert ez a könnyebb út, itt meg együtt sokkal könnyebb, egymást biztatjátok, támogatjátok. :)

2023. szept. 12. 19:01
 50/50 anonim ***** válasza:
Sose hallottam még ezt a mondást de azt igen hogy az átlagtól etérő külsejű emberkét megalázzák mindegy hogy túlsúlyos vagy sovány. Tapasztaltam is.
2023. nov. 15. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!