Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világból egy férfitól alap elvárás hogy vékony legyen, de a nőktől nem? "A kolbász zsírban is kisül"
amikor a mentális retardáció az extrém áldozatkomplexussal keveredik😔
igen bébi, téged rákényszerítenek hogy sovány legyél (több a dagadt férfi az országban) PLUSZ ha egy kövér nő kinéz magának, akkor dugnod kell vele....
25
Engem nem érdekel, hány éves vagy, milyen magas, és hány kiló. Nem is értem, minek pattogsz itt, amikor - az általad leírtak szerint - nem neked szólt a kommentem.
21, 27
Attól hogy te egy felszínes ócska ember vagy aki csak a kis edzését tudja felmutatni másnak még nem kell ilyennek lenni. Másrészt ha velem beszélnél úgy mint a másik válaszolóval aki feltehetőleg sokkal idősebb és többet tett le az asztalra mint te, hát én felszakítanám a szádat. Semmit de semmit nem ér az életed attól hogy lenyomtál egy nyomorult edzést. Más nem erre vágyik hogy ilyenek miatt nézzenek rá fel ilyen lelki szennyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!