Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha hosszan néz egy csaj?
Milyen arckifejezéssel nézett rád ahogy észrevetted hogy néz? Milyen volt az arckifejezése amikor visszanézve "rajtkaptad", hogy visszanézett rád?
2023. szept. 12. 13:05
2/10 A kérdező kommentje:
Olyan átlagos arckifejezése volt, nem mosolygott vagy ilyesmi. A szeme tágra volt nyitva és kicsit nyitva volt a szája is.
Nekik az a dolguk. Egyrészt azt nézi kell-e segíteni másrészt ugye nem csak a bolti kamerának kell szemfülesnek lenniük, hanem nekik is hogy a bolti lopást megelőzzék pláne ha nincs mondjuk ruhaboltba biztonsági őr, ott ritkán szokott lenni. Ezt ne vedd magadra amit most írtam, mindenkit megnéznek. Ez a munkájuk része. Álalánosságba az a dolguk hogy nézzenek és segítsenek az most mindegy hogy tetszel neki vagy sem a munkáját végzi.
Bár a kifejtést csak most olvastam, de a reakciója furcsa volt, hacsaknem a főnöke mondta neki hogy egyelőre csak figyelje a kollegáit hogy segítenek. De egy ilyen helyen furcsa lenne. A kommunikáció nem oké azt kellett volna mondania kedvesen és segítőkészen, ha nem tud segíteni mert nem tudja mi hol van hogy mindjárt szól a kollegájának vagy a főnökének.
2023. szept. 12. 13:11
Vagy megijedt tőled vagy nem tul jól szituáltnak gondolt.
2023. szept. 12. 13:13
5/10 A kérdező kommentje:
Egy Ralph Lauren poló ingben voltam. Szerintem nem tűntem csórónak vagy tolvajnak.
Azt hitte, hogy lopni akarsz.
2023. szept. 12. 13:24
A csúnya ember Lauren pólóban is csúnya....
2023. szept. 12. 13:44
5-ös a ruha mindegy. A nem jól szituált fogalmát nem a ruha teszi hanem a kisugárzása.
2023. szept. 12. 15:30
Magyarán szemmel tartott. 6-os egyszerűbben fogalmazott. De fentebb irtam én is. Nem ellened szól nekik az a dolguk hogy szűrjenek. Azert nagy felelosseg a kereskedes egyszerre kedvesnek lenni mindenkivel de ugyanakkor szűrni is nem egyszerű.
2023. szept. 12. 15:37
Azt nézte, hogy nem-e lopsz. A nénikém is egy ruhaboltban dolgozik ő is sokszor bámulja az embereket ez miatt. Mondta, hogy egyszer egy férfi oda is ment hozzá ismerkedni, ő meg lekoptatta szegényt, mondván "csak a dolgomat végzem, nem akarok semmit öntől." Szóval ne nagyon láss bele mást. Bár kitudja, hogy nézel ki? Csúnya, átlagos vagy szép vagy?
2023. szept. 12. 17:52
Kapcsolódó kérdések: