Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öleltétek már meg azért a párotokat jó hosszan, hogy a mögötte haladó csaj seggét szemügyre vegyétek?
Figyelt kérdés
#ölelés #megett
2015. máj. 13. 08:30
1/14 anonim válasza:
Na ezt nevezem a dürhőség egy új dimenziójának!
2/14 anonim válasza:
Hogy ti milyen rafkósok vagytok.
:D
4/14 anonim válasza:
MÉG nem, de ki tudja mit hoz a jövő :D nem szoktam megnézni még akkor se ha egyedül vagyok :D általában a saját gondolataim kötnek le, nem a körülöttem levő csajok segge :D
6/14 anonim válasza:
#1, melyik országrészben használják ezt a szót, hogy dürhő?
Életemben most találkozok vele másodjára - és csak azért másodjára, mert egy másik mai válaszodban már láttam ezt a kifejezést. :D
7/14 A kérdező kommentje:
Higitot se nagyon iszik mas kolaval, mindenki tudja h tisztan az igazi a higito.
2015. máj. 13. 10:41
8/14 anonim válasza:
Hát nem tudom honnan jött :D
Nagyapám szereti használni ezeket :D
Ezek közül mennyit ismersz?
Dürhő
Junkli
Buhog
Rinyáldázik (ez mondjuk saját)
Szötymő
Purvik
Stanecli
Brugó
Dzsindzsa
9/14 anonim válasza:
Ezek nekem ismeretlen szavak, kivéve a dzsindzsát, de azt is csak egy éve hallottam először, illetve a brugó rémlik réges régről (ha jól emlékszem, a Légy jó mindhaláligból).
10/14 A kérdező kommentje:
Ezt a dürhőt felénk türhőnek hasznaljak, annak hallom legalabbis
2015. máj. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!