Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem reagál, vagy nem ír vissza, az egy normális mentális állapotban lévő embert meg sem rezzenti?
Mindig is abban a tudatban éltem, hogy normális vagyok
De a valóság mégis mást mutat, az elmúlt 10 évben kb alig volt kontaktusom a nőkkel, volt egy periódus amikor nagyon magam alatt voltam, akkor úgy is kezeltek, volt amikor "ragyogtam" mint a nap, akkor pont úgy kezeltek stb.. mindig vannak ezek a hullámok
Hogyan kellene kicsit stabilabbá válni, ezt nem értem, már az elmúlt 5-10 évben annyi önfejlesztő, pszichológiával kapcsolatos tartalmat olvastam, néztem youtubeon, hallgattam szerintem amit egy átlag randizó csávó akinek van sikere (pláne egy nő akinek általában könnyen összejön a randi) egész életében se olvas el
30F
8.-as
De elhiheted, hogy amikor eljutsz erre a pontra, akkor mindent megteszel ,hogy ne itt legyél?!
Érted mi a gond, hogy csinálhatsz amit akarsz, nem igazán érdekel senkit, meg kell gyógyítanod magad, de nem tudod, hogyan amikor már mindent kipróbáltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!