Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki nem reagál, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem reagál, vagy nem ír vissza, az egy normális mentális állapotban lévő embert meg sem rezzenti?

Figyelt kérdés

Mindig is abban a tudatban éltem, hogy normális vagyok

De a valóság mégis mást mutat, az elmúlt 10 évben kb alig volt kontaktusom a nőkkel, volt egy periódus amikor nagyon magam alatt voltam, akkor úgy is kezeltek, volt amikor "ragyogtam" mint a nap, akkor pont úgy kezeltek stb.. mindig vannak ezek a hullámok

Hogyan kellene kicsit stabilabbá válni, ezt nem értem, már az elmúlt 5-10 évben annyi önfejlesztő, pszichológiával kapcsolatos tartalmat olvastam, néztem youtubeon, hallgattam szerintem amit egy átlag randizó csávó akinek van sikere (pláne egy nő akinek általában könnyen összejön a randi) egész életében se olvas el

30F

2023. szept. 12. 07:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Tudod ezt sajnos lehet már csecsemő-gyermek korodban elcseszték a szüleid. Lehet olyan csecsemő voltál, akit, ha magára hagytak azonnal pánik rohamot kapott.

Hiába az önfejlesztés, ha a régi kopott, poros, táskás felületet előkészítés nélkül lefested, akkor ne csodálkozz, hogy lepotyog az új festék.

2023. szept. 12. 07:46
 2/16 A kérdező kommentje:

De pl 10-12-13 éves koromig tökéletes életem volt úgy érzem

Akkor biztos, hogy már csecsemőkorban gond volt?

2023. szept. 12. 07:56
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Biztos? Egyáltalán nem ismerlek és még csak szakember sem vagyok. Ez maximum egy tippnek felel meg a részemről.

Amennyiben olyan problémával szembesülsz, amit úgy látod egyedül nem tudsz feldolgozni, akkor keress fel egy megfelelő szakembert.

2023. szept. 12. 08:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy pl jó szociális életem volt, felnéztek rám, tudom milyen alfának lenni a csoportban

Szerintem ezek elég erős berögzülések, nem tudom, hogyan találjak vissza ide 15 év után (15 év elveszettség, elutasítás, gyengeség, abszolút bénaság érzése után)

Igen járok szakemberhez, de pl a tegnapi alkalom is csak felelevenítette a régi rossz emlékeket, és csak szomorkodtam egész este utána

2023. szept. 12. 08:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az baj, ha neked a szomorkodas az egyetlen dolog, ami eszedbe jut ilyenkor. Addig amig nem dolgozod fel a felelmeid, addig nem fog javulni a helyzet es a generalis szorongas meggatol minden helyzetben.
2023. szept. 12. 08:25
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit kellene tennem, hogyan kellene ezt másképp látnom

Ha van tipped akkor figyelek nagyra nyitott füllel

2023. szept. 12. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:

4. Mik azok a régi rossz emlékek? Már nem faggatózni akarok, csak az előbb még azt írtad, hogy minden fsza volt az életeddel. Valami akkor mégsem volt kóser ezek szerint.

Amúgy az én véleményem az, hogy nem lehet a csajozást meg az életet könyvekből meg jutyub videókból megtanulni. Lehetsz te fejben okos, ha nincsenek meg a szükséges készségek.

2023. szept. 12. 08:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Ezt az egész alfás baromságot felejtsd el, gondolom magányodban rácsúsztál az ilyen lájtosabb incel tartalmakra, aztán jól el is hitted őket.

A válasz nélkül hagyott kérdések másnak is tudnak szorongást okozni, én például tök stabil ember vagyok évek óta, de egy ilyesmi minimum kellemetlen érzéseket kelt.

2023. szept. 12. 08:36
 9/16 anonim ***** válasza:

Alfahím, ragyogás, önfejlesztő jútyúb, ijááááj!

A jó ég mentsen ezektől.

Ki kéne jönnöd kicsit a kő alól a napfényre, mert ebbe bele lehet ám csavarodni.

2023. szept. 12. 08:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy meghallgatsz, írtam privatot
2023. szept. 12. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!