Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme várni a csodát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme várni a csodát incelek?

Figyelt kérdés

TikTokon rengeteg magyar bulis/klubbos videokat dob fel. Szép csajok és sok menő 20 körüli srác körülöttük. Mégis miért gondoljuk hogy ezek a normális fiatal nők ne a jóképű, sportos pénzes srácokat válasszák? És helyette minket a lúzereket akik 30-40 évesen szűzek vagy párkapcsolati tapasztalt nélkül szenvedünk elhízva, rondàn egyszerűmelósként? Mégis miért nekünk adjanak esélyt mikor a konkurencia sokkal jobb választás nekik? És adott azonnal.

Tegyük fel itt vagyok én 34 éves dagadt egyszerűmelós. Ismerkedek egy jobb fajta csinos nővel, közben neki csak a neten 50 ; 17-25 közötti sportos jóképű , jó családi hatteres fiú ír ismerkedési szándékkal.

Teljesen világos hogy nem engem fog választani. 😐

2023. szept. 11. 06:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nincs értelme és nem is várom.

Több, mint 2 éve nem beszéltem nővel ismerkedési szándékkal, semmilyen jelet nem kaptam arra, hogy esetleg bjönnék bárkinek is. Nem kezdeményezek és nűlam sem teszi senki. Nyilván azóta se csúk, se szex, és semmi ilyesmiben nem volt részem.

Nem várok a csodára, hiába járok el bárhova, haverokkal, bulizni, kocsmázni, fesztiválozni vagy csak szimplán a Balatonra, esetleg külföldre senki nem vesz észre senkit nem érdeklek még csak minimálisan sem.

Mondjuk ez régen is így volt, csak annyit volt a különbség, hogy akkor még volt olyan külsőm, hogy a csajok kezdeményezzenek esetleg nálam. Így lett párkapcsolatom életemben először és utoljára is. De ennek már 4 éve, azóta egyszerűen olyan szinten leromlott a külsőm, hogy esélytelen a dolog. És nem, nem lettem dagadt, mondhatjuk úgy is, hogy nem tudok elhízni...

Egyszerűen nem mernék kezdeményezni, mert csak az van benne ,hogy hülyét csinálok magamból, megaláznak, durván lekoptatnak és híre megy, hogy van egy ilyen szerencsétlen lúzer mint én aki bepróbálkozik a "hercegnőknél". Valahogy manapság azt látom, hogy a legtöbb fiatalabb (30 év alatti) nő teljesen annak képzeli magát. De lehet, hogy tévedek és csak nekem nincs valami tényleg rendben a fejemben, de ezzel sem igazán tudok mit kezdeni.

2023. szept. 11. 16:20
 22/22 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos a szerelem / szexuális vonzalom mind külső függvénye.

Ez miatt nem az incelek a hibásak hanem ilyen elcseszett a természet /világ/ isten alkotása.

Jobb beismerni és továbbállni hazugságok nélkül, embertársaink felé előítéletek nélkül.

Mert az incelutálók nem csak valóságtagadók, de előíteletesek js.

2023. szept. 13. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!