Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme várni a csodát incelek?
TikTokon rengeteg magyar bulis/klubbos videokat dob fel. Szép csajok és sok menő 20 körüli srác körülöttük. Mégis miért gondoljuk hogy ezek a normális fiatal nők ne a jóképű, sportos pénzes srácokat válasszák? És helyette minket a lúzereket akik 30-40 évesen szűzek vagy párkapcsolati tapasztalt nélkül szenvedünk elhízva, rondàn egyszerűmelósként? Mégis miért nekünk adjanak esélyt mikor a konkurencia sokkal jobb választás nekik? És adott azonnal.
Tegyük fel itt vagyok én 34 éves dagadt egyszerűmelós. Ismerkedek egy jobb fajta csinos nővel, közben neki csak a neten 50 ; 17-25 közötti sportos jóképű , jó családi hatteres fiú ír ismerkedési szándékkal.
Teljesen világos hogy nem engem fog választani. 😐
Az nem egyszerűmelós, hanem egyszerű melós. Szívesen.
Amúgy persze, igazad van. Most, hogy megmagyaráztad magadnak a napi kérdésed, menj dolgozni!
#2 🤣
Munkanélküli vagyok. A kérdés csak példa volt. Épp forgolódok a kanapén! De neked jó munkát! Együttérzek veled
Szívesen
Ne aggódj kérdező, sose lesz ezzel a hozzállással párkapcsolatod, tehát mindig lesz okod erről kérdést kiírni, amikor is mi megírjuk, hogy jól látod, sikertelen vagy és ilyen mentalitás mellett az is maradsz.
Szívesen!
Ez mellé duma ugye tudod? Miért próbáljátok a belső tulajdonságokra terelni az incelek sikertelenségét?
Lehet az ember kb szent! 3 diplomával , állatvédő. Tényleg a legjobb fej /szándékú valaki. Ha mellé pl ronda. Vagy 158 cm. A nők 99% elutasítja akkor is.
"elhízva, rondàn egyszerűmelósként"
Én vagyok itt az egyik főincel állítólag, ezek közül 1 se illik rám. :D
Én szimplán a nagyvalagú, büdöspofájú, férfigyűlölő feministákat rühellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!