Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme várni a csodát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme várni a csodát incelek?

Figyelt kérdés

TikTokon rengeteg magyar bulis/klubbos videokat dob fel. Szép csajok és sok menő 20 körüli srác körülöttük. Mégis miért gondoljuk hogy ezek a normális fiatal nők ne a jóképű, sportos pénzes srácokat válasszák? És helyette minket a lúzereket akik 30-40 évesen szűzek vagy párkapcsolati tapasztalt nélkül szenvedünk elhízva, rondàn egyszerűmelósként? Mégis miért nekünk adjanak esélyt mikor a konkurencia sokkal jobb választás nekik? És adott azonnal.

Tegyük fel itt vagyok én 34 éves dagadt egyszerűmelós. Ismerkedek egy jobb fajta csinos nővel, közben neki csak a neten 50 ; 17-25 közötti sportos jóképű , jó családi hatteres fiú ír ismerkedési szándékkal.

Teljesen világos hogy nem engem fog választani. 😐

2023. szept. 11. 06:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Igazad van
2023. szept. 11. 06:30
 2/22 anonim ***** válasza:
46%

Az nem egyszerűmelós, hanem egyszerű melós. Szívesen.

Amúgy persze, igazad van. Most, hogy megmagyaráztad magadnak a napi kérdésed, menj dolgozni!

2023. szept. 11. 06:35
 3/22 A kérdező kommentje:

#2 🤣

Munkanélküli vagyok. A kérdés csak példa volt. Épp forgolódok a kanapén! De neked jó munkát! Együttérzek veled

Szívesen

2023. szept. 11. 06:38
 4/22 anonim ***** válasza:
51%

Ne aggódj kérdező, sose lesz ezzel a hozzállással párkapcsolatod, tehát mindig lesz okod erről kérdést kiírni, amikor is mi megírjuk, hogy jól látod, sikertelen vagy és ilyen mentalitás mellett az is maradsz.

Szívesen!

2023. szept. 11. 07:36
 5/22 A kérdező kommentje:
Kösz a semmit.
2023. szept. 11. 07:49
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
Semmi. Fel is adtam már a csajozást jó pár éve. Nincs értelme próbálkoznom ilyen külsővel.
2023. szept. 11. 07:52
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Az egyszerű melós és munkanélküli semmirekellő között óriási különbség van.
2023. szept. 11. 07:58
 8/22 A kérdező kommentje:

Ez mellé duma ugye tudod? Miért próbáljátok a belső tulajdonságokra terelni az incelek sikertelenségét?

Lehet az ember kb szent! 3 diplomával , állatvédő. Tényleg a legjobb fej /szándékú valaki. Ha mellé pl ronda. Vagy 158 cm. A nők 99% elutasítja akkor is.

2023. szept. 11. 07:59
 9/22 anonim ***** válasza:
29%

"elhízva, rondàn egyszerűmelósként"

Én vagyok itt az egyik főincel állítólag, ezek közül 1 se illik rám. :D

Én szimplán a nagyvalagú, büdöspofájú, férfigyűlölő feministákat rühellem.

2023. szept. 11. 08:12
 10/22 A kérdező kommentje:
Én nem mondom hogy nincs 1db külsőre átlag. De agyi defektes idióta. Akinek ez miatt nem megy a csajozas. De nem ez a megszokott. A legtöbb sikertelen férfinek a külseje vagy az anyagi helyzete miatt tart ott ahol.
2023. szept. 11. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!