Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Természetesen fordítva is biztos van ilyen és tisztelet a kivételnek de társkeresőn a férfiak miért húznak jobbra ha utána nem akarnak beszélni?
(Badoo, facebook társkereső amit használok, régen a jaumot is de azt már nem.)
Van, hogy párba állunk én várok de nem ír.
Vagy ha rám ír én vissza írok de utána már nem nagyon akar vissza írni pedig online van. Sokszor párba állás után én írok de úgy érzem ha én nem kérdeznék ők nem is érdeklődnének irántam. Kissé beleuntam, hogy nőként nekem kell kezdeményezni. Persze mindig csak olyannál kezdeményezek akit látom jobbra húzott, csak úgy random senkire nem írok.
Miért csinálják ezt a pasik?
Ha nem tetszem neki minek húz jobbra? Beszélgetni ismerkedni nem akar, akkor minek van fent társkeresőn? Párokat gyűjt?
10
Ha napokig nem ír valaki már mindegy is, hogy online van e.
Ha nincs mégsem érdeklődés nem várok rá hetekig míg vissza ír.
Nézd. Valójában nem tudjuk megmondani, hogy ki miért nem ír vissza x időn belül. Ennek számtalan oka lehet.
(Tegyük fel nagyon bejössz valakinek. Még akkor is lehet ennek oka, pl én ha társaságban vagyok, nyaralok, utazom, dolgozom stb, nem a telefonomat fogom nyomkodni)
Ami biztos az az, hogy minél inkább leszűkítjük azt az időt, amelyen belül a visszaírást várjuk, annál inkább rontjuk egymás párkeresési esélyét.
Tehát ha mindenki mindenkit kitörölne, aki (pl.) 1 órán belül nem ír vissza, akkor úgy tényleg nagyon nehézkes lenne az egész.
13
Nálam is aztán nem várok tovább, régen mindig vártam majd ír biztos elfoglalt... ja persze...
17
Ennek csak örülök...
Nem tudom érdekel-e még a kérdés, de én leírom az én szemszögömből férfiként.
Nekem szerintem kivételesen jó volt anno a match rátám, fél év alatt volt vagy 500 matchem. De ez ahhoz képest semmi, amennyit jobbra húztam ezidő alatt. Tehát alapból már nem fecséreltem időt egy profil átböngészésére, mert 10-ból 1 match se volt. Szóval ha első kép alapján egy "talán", akkor már jobbra húztam, és utána a matchek közül választottam ki a leginkább ízlésemhez illőt. Miért nem umatcheltem akkor a többivel? Mert ha nem ír vissza az első, akkor jön a következő. Tudom, hogy szemétség ez a talonban tartás, de legalább felvállalom.
A másik, hogy egyszerre nem egy lánynak írok, hanem mondjuk tíznek. Ha ugyanannyira tetszel, mint más, akinek a válasza előre jelez egy hosszabb beszélgetést, akkor a kisebb ellenállás felé fogok menni ahelyett, hogy próbállak beszéltetni téged.
Ez ugyanaz a jelenség, mit amit a nők csinálnak. Nem ítélkezem, ha nem írnak vissza, mert van vagy 100 udvarlójuk, ha nem több. Viszont akik után te ácsingózol, azok után sok más nő is, és ő neki is ugyanúgy megvan a joga válogatni.
18
Én nem ácsingózom senki után sőt várni sem várok senkire már ha nem ír egyszerűen letíltom, törlöm.
A talonban tartás valóban elég szemét dolog pont ezért én nem is leszek senki talonban tartott nője.
Fel kellett fognom, hogy aki nem ír az nem érdeklődik utánam így nekem sem kell iránta.
Ez van elfogadom.
Az ácsingózást nem pejoratívan értettem. Nyilván tetszik neked, és várnod, hogy írjon. Valljuk be, hogy egy társkeresőn boldog boldogtalan megfordul, kevés férfi vált ki belőled ilyet.
Szerintem ne állj ennyire szigorúan ehhez a dologhoz. Nekem volt egy ilyen "talonban" tartott lány. Semmi leírás, a képek távoliak, nehezen tudta felkelteni az érdeklődésemet. Aztán végül találkoztam vele, első pillantásra szerelem, azóta is együtt vagyunk már 3 éve.
Kép alapján mindig mindenkinél lesz jobb, de a társkereső akkor sikeres, ha akármilyen kacifántos okokból is, de végül egymásba botlik két olyan ember, akik élőben egymásba szeretnek. Ne lődd el magad temérdek lehetőségtől csak azért, mert nem ír valaki 24 órán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!