Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak ismerkedni ennyire a nők, miért inkább a férfiak akarnak szinte mindenhol ismerkedni?
Erre is adnék egy gyors reakciót: "Ha annyira menő és elfogadott náluk a szingliség, ez vajon hogy lehet?"
Nos, ez úgy lehet, hogyha adott élethelyzet van, vagy látnak egy jó lehetőséget, akkor le akarnak csapni arra a lehetőségre. De társkeresőkre és sok egyéb helyre, ahol ismerkedni lehetne, oda nem teszik be a lábukat, mert tudják, hogy ilyen helyekre a kétségbeesett, jellegtelen, csúnya szóval "lúzer" pasik járnak ismerkedni (az ő szavajárásukat idéztem, én nem használom ezt a szót). Igényesebbnek kéne lenniük a párt kereső férfiaknak, ez az igazság. Azért nekik, mert ők szoktak szenvedni a pártalálási nehézségektől, így nekik kell változtatni dolgokon, hogy vonzóbbak legyenek. Tudom, te blackpilled vagy, szerinted nem lehet változtatni, szerintem viszont lehetne a külsőn is jelentősen változtatni, de ezen ne vesszünk össze, elfogadom a véleményed, hogy te a blackpill-féle nézetet vallod. Szerintem sokakkal csodát lehetne művelni.
"Ez csak azt mutatja, hogy a férfiaknak nehezebben megy általánosságban a társkeresés"
Pont annyi férfi talál társat, mint nő.
Én sem mennék. Az a férfitöbblet nagyon aggasztó, sőt, sok esetben ijesztő is lehetne.
Azért az ember lánya manapság 10x is meggondolja, mikor hova megy és kikkel. Egy csomó idegen fazon egy helyen egy marék nővel nekem nem hangzik túl biztonságosnak.
Az oldal is remekül reprezentálja az okokat:
A férfiak addig boldogtalanok, amíg szinglik. A nők meg kapcsolatban.
Ezért van, hogy szakítás után sok nő inkább élvezi a szingliséget. Akár több év szünetet is tart, mire lelkileg felépül és készen áll újra ismerkedni.
Férfi vagyok és nagyon élvezem a szingliséget.Pedig évek óta tart,de kivirultam:)
Soha többé nő, semmilyen formában !
9
Most azt kéne cáfolnunk, hogy a környezetedben levő nők nit mondanak? :D Leszarjuk. Mi mást mondunk.
"Itteni nő" vagyok, és nem vagyok csalódott, megkeseredett, sem férfigyűlölő. Komoly kapcsolatban élek már egy évtizede. Szerintem sok olyan tapasztalatom van, ami reprezentálja a VALÓS nőket, legalábbis a korosztályomban.
Ahogy pl. az is, hogy a facebook engedélykéréseim közötti ismerkedős üzenetekkel a teljesen debilnél akár icipicit is értelmesebb nő semmit nem tudna kezdeni, akkora selejtektől, vagy akár konkrét emberkereskedőktől származnak.
Ugyanígy minden ismerkedési felületen mélyen túrni kell a szemetet, hogy normális pasikat találjon az ember. Egyedül a munkahelyem az, ahol tényleg elmondható, hogy majdnem az összes férfi normális, értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!