Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ismerkedni ennyire a nők, miért inkább a férfiak akarnak szinte mindenhol ismerkedni?

Figyelt kérdés
Facebookon szerveztek egy ismerkedős estét élőben Budapesten egy helyen. Mondom elmegyek hát 60an voltunk a találkozón, ebből öt volt csak a lány.... szóval nem volt itt semmilyen ismerkedés mindenki hazament..
2023. szept. 7. 21:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
4%

#10: A társkeresés ismerkedésből áll. A férfiak próbálkozása meg nem csak azokból áll, hogy János férfiak dugni akarnak. Persze, ha ezt gondolod, akkor ugye jogosnak tartod azt is, hogy a nők csak a pénzre mennek? Mert kb. hasonló szintű nevetséges általánosítás.

Naponta toltok ilyen szövegeket, majd leírjátok, hogy jajj, itt csak a nőknek szólnak be. Hahó, ez meg a férfiakkal szembeni pont ugyanolyan általánosítás.

2023. szept. 8. 00:08
 12/37 anonim ***** válasza:
77%

Azt írtad, "általánosító". Az általánosítás éppen azt jelenti, hogy általánosságban igaz, de sok kivétel is van, vagyis nem mindenkire igaz a megállapítás.

Márpedig a férfiak általánosságban tényleg sokkal inkább dugni akarnak idegen nőkkel, mint fordítva. Sok nő számol be arról, hogy a pasik 99%-a csak szexet keres társkeresőn. Nem csak itt lehet ilyen tapasztalatokat hallani, hanem bármely random nőtől (az én barátnőmtől is, mielőtt megismerkedtünk volna társkeresőn egymással). Míg fordítva minimális számú férfi számol be hasonló tapasztalatról. Vagyis, jogos az általánosítás.

Az más kérdés, hogy a 8-as nem teljesen a kérdésre válaszolt, nem az volt a kérdés, hogy általánosságban melyik nemnek mi a motivációja társkereséskor. Bár abban igaza van a 8-asnak, hogy sok nőt valóban elriaszthat a rengeteg dugni akaró férfi, de egy személyes társkeresési eseményre ez nem hiszem, hogy igaz lesz, ezért mondtam, hogy nem teljesen a kérdésre válaszolt.

29/F

2023. szept. 8. 00:37
 13/37 anonim ***** válasza:
75%
Még annyit hozzáteszek, mindebből világosan látszik, sajnos a férfiak is rohadtul tehetnek róla, hogy ilyen nagyszámú nő nem akar ismerkedni manapság. Emiatt nem is nagyon tudom sajnálni az itt nyavajgókat, és előre is bocsánat, ha ezzel bárki önérzetét megsértem.
2023. szept. 8. 00:40
 14/37 anonim ***** válasza:
4%

#12: Az általánosítós részről: Akkor újra írom, ugye jogos, hogy a nők a pénzre mennek általában, ugye? Csak mert, sok férfi számol be ilyen tapasztalatokról.

Természetesen nem, egyáltalán nem jogos. Ahogy az sem, hogy szinte minden férfi csak dugni akar.

"Sok nő számol be arról, hogy a pasik 99%-a csak szexet keres társkeresőn."

Oké, akkor már nézzük meg, hogy ezek milyen nők! Pont úgy, ahogy nézzük meg, hogy a minden nőt szidó hozzászólók milyen incel férfiak!

Fura, én a környezetemben ÉRTELMES embertől valahogy nem hallom ezeket az általánosításokat. És fura, hogy figyelmen kívül hagyod, hogy itt is mennyi férfi sír, hogy ő bizony komoly kapcsolatot akar.

2023. szept. 8. 00:40
 15/37 anonim ***** válasza:
72%
#13: Öhm... De, nincs nagy számú nő, aki nem akar ismerkedni. Maximum nem társkeresőn ismerkednek vagy ilyen fórumokon.
2023. szept. 8. 00:43
 16/37 anonim ***** válasza:
79%
12. NAh igen , nekem is 10 évembe került olyasvalakit találnom aki kapcsolatilag akart is és nem csak megdugni
2023. szept. 8. 00:54
 17/37 anonim ***** válasza:
94%

#14 Ha arra célzol, hogy biztos csak ronda nőket találnak be hadseregnyi szexuális ajánlattal, akkor meg kell cáfoljalak, szép nők is rengeteg szexuális ajánlatot kapnak a társkeresőkön (női beszámolókra alapozom). Barátnőm is szerintem kimondottan attraktív lány mind testalkatra (170/52), mind arcra, elég 2 percre egyedül hagyni egy szórakozóhelyen, már le is csapnak rá. Mégis rengeteg ilyen faszi találta be (igaz, voltak köztük másmilyenek is). De ehhez meg kéne kérdezni itteni vonzó nőket is, nekik milyen tapasztalatuk van (veled ellentétben én nem akarom a nők HELYETT megmondani, mit tapasztalnak a nők).

A pénzes részről annyit, hogy kimondottan pénzre menő nőkből azért sokkal kevesebb van, mint csak szexre menő férfiból, remélem ezt azért csak belátod..

Úgy is megfogalmazhatjuk az általánosítás fogalmát, minthogy igaz-e valami a többségre, vagy sem.

#15 Ebben nem értek egyet, épp fordítva látom, és a jelen párkeresési esemény is erről tanúskodik. Ahogy az is, hogy a Facebook-csoportos és egyéb ismerkedős helyeken is sokszoros arányban szoktak jelen lenni férfiak. Itt is hétről hétre születik egy olyan kérdés, hogy "Hol vannak a szingli nők?" Sokan arra fogják, hogy sokszoros férfitöbblet van (ez nem igaz, nézd meg a hazai korfát nekem szerint), de a valódi válasz az, hogy sokan tudatosan választják a szingliséget.

2023. szept. 8. 00:55
 18/37 anonim ***** válasza:
68%
*nemek szerint
2023. szept. 8. 01:10
 19/37 anonim ***** válasza:
5%

#17: Dehogy célzok arra, hogy csak ronda nőket találnak be szexre. Volt gyönyörű barátnőm és kevésbé szép is. Mindenkinél és még rengeteg nő barátomnál/haveromnál is rengetegen próbálkoztak KOMOLY kapcsolat céljából. Az, hogy egyesek csőlátásúak és annyit fognak fel, hogy férfi=dugni akar, az nem jelenti azt, hogy ilyen szinte minden férfi.

"veled ellentétben én nem akarom a nők HELYETT megmondani, mit tapasztalnak a nők"

De, ezt már megtetted. Én meg azt mondom, hogy mit tapasztalnak a NŐK, ami nagyon nem egyenlő az ITTENI NŐKKEL. Elég körülnézni, hogy a kategóriában mennyi, frusztrált, csalódott nő van. Ez egy anonim fórum. Nagyon nem prezentálja a valós nőket az, ami itt megy. (Ahogy a férfiakt sem, hogy itt mennyi incel hapsi van.)

"A pénzes részről annyit, hogy kimondottan pénzre menő nőkből azért sokkal kevesebb van, mint csak szexre menő férfiból, remélem ezt azért csak belátod.."

Már miért látnám be? Most vagy elfogadjuk mindkét nem felől az általánosításokat, vagy nem. Ha nem, akkor szimplán szexisták és elfogultak vagyunk. Nem túl kényelmes, nem túl pozitív, de ez van.

Egyébként természetesen értelmes felnőtt emberként mindkét általánosítást nevetségesnek tartom. És azt is, hogy ezek feljöhetnek témaként tinikor után.

"Úgy is megfogalmazhatjuk az általánosítás fogalmát, minthogy igaz-e valami a többségre, vagy sem."

Szerintem a nők többsége nem a pénzre megy és a férfiak többsége nem csak szexre. Tekintve, hogy kb. a férfiak fele is kapcsolatban van.

"Ahogy az is, hogy a Facebook-csoportos és egyéb ismerkedős helyeken is sokszoros arányban szoktak jelen lenni férfiak."

Ez csak azt mutatja, hogy a férfiaknak nehezebben megy általánosságban a társkeresés és ezért több felületen próbálkoznak. Ez pont azt mutatja, hogy a nőknek könnyebb és a "csak szexet akarnak a messengeren rám írók" nagyon mellé lőnek.

"Itt is hétről hétre születik egy olyan kérdés, hogy "Hol vannak a szingli nők?""

Persze, mert ezek a férfiak nem túl nyerőek. Az életben sem és a társkeresőre menekülnek. Érthető, hogy ők nem értik, hogy hol vannak a szingli nők. Aki kicsit is szociálisabb, az rengeteg szingli nőt lát.

És nem, nem annyira önként szinglik. Rengetegen társat keresnek, csak válogatnak. (Sokszor jogosan!) És sokaknál azért bőven van valaki képben.

A férfitöbblet nevetséges, ezzel teljesen egyetértünk!

"de a valódi válasz az, hogy sokan tudatosan választják a szingliséget."

Na, én most férfiként pont ebben vagyok. Teljesen döbbenetes, ami megy. 10-ből 9 nő arról győzköd, hogy ez nem jó és keressek társat. Nem értik meg, hogy nem akarok jelenleg. Ha annyira menő és elfogadott náluk a szingliség, ez vajon hogy lehet?

Az életemben ráadásul van pár esélyes nő. Van egy lány, akivel találkoztam, szexeltünk, de többet akart, szóval hanyagolom. Na, ő is a "jajj, hol vannak a szingli nők?" kategória, aztán azért mégsincs annyira egyedül. Van egy lány, akivel szintén volt pár alkalmi, de belehabarodott pár srácba, aki nem akar komolyat. Na, valahogy ő sem a "jajj, szingli akarok lenni", csak nem tud magával mit kezdeni és rosszul válogat. Egy harmadik nő konkrétan nyomul rá, de nem igazán jön be, szóval nem erőltetem a találkozót. Ő is kiesett a társkeresésből és őt is jujj, de egyedül lenni akaró nőnek tartja a környezete. Ő sem az.

Ezekhez jön még egy extra csaj, akinek nem régóta van kapcsolata, de felém is húz.

És gondolom egyáltalán nem meglepő: Egyiküket sem társkeresőről ismertem meg. Egyikük sem keresett célzottan társat, ahogy én sem. Ők azok, akiket lazán kihagytok sokan az elméleteitekből, pedig bőőőven vannak és elég sokat nyomnának a latba.

2023. szept. 8. 01:18
 20/37 anonim ***** válasza:
63%

Én az általánosítás szót most a szó objektív értelmében használtam. Általánosítani nagyjából annyit tesz, minthogy valami általánosságban igaz egy csoportra (vagyis, a csoport többségére). Én őszintén hiszem, hogyha megkérdeznénk 100 véletlenszerűen kiválasztott nőt, hogy társkeresőkön a férfiak többsége szexet keres-e, szerintem a nagy többség bőven azt mondaná, hogy igen. Ha viszont 100 random férfit kérdeznénk, hogy a nők többsége pénzsóvár-e, szerintem a többség nem mondaná ezt.

Azt állítod, hogy csak az itteniekre hivatkoztam, pedig leírtam, hogy a elég akármilyen random nőt megkérdezni (vagyis, akárhonnan). A szingli férfiak tömegét sem csak az itteniekre alapoztam, hanem pl. konkrét statisztikai adatokra is, csak ezt nem írtam oda. Jól tudom, hogy nem érdemes csak innen kiindulni.

Amúgy a GyK közönségéről eltér a véleményünk, az itteni közeget én egyértelműen magas státuszú közönségnek írnám le, elég megnézni a fogalmazási, helyesírási készséget. Menj fel Facebookra pl. politikai topikok alá (vagy szinte akárhová), le fogsz döbbenni a siralmas helyesíráson és fogalmazáson...

Visszatérve az előzőre, amúgy értem, hogy mit akarsz mondani az általánosítással: hogy könnyen adhat alapot előítéletekre, emiatt nem helyes, ebben viszont egyetértek. Ezért mondtam, hogy én a szó objektív, tényszerű értelmében használtam, így meg is fogalmaztam a definícióját.

Amúgy statisztikailag az is tény, hogy a férfiak nagyjából 50%-a szintén tudatosan egyedülálló. Szerintem pont azért, amit mondasz: nem találnak olyan nőt, aki megfelelne az igényeiknek, emiatt a nőket szexuális ajánlatokkal bombázzák. Ha már nem jött még el a megfelelő nő, legalább szexeljünk a lepattanókkal. És valójában itt is van a kutya elásva! A férfiak többsége nem mondaná ezt, a nők túlnyomó többsége mégis ezt állítja. Emiatt valójában nekem is, és neked is igazad van a "csak szexet akarnak" témában.

Amúgy egy másik kérdésnél nem azt írtad, hogy van most barátnőd? 🤔

Idézem: "Egyébként én is nem incel vagyok, mert jóképűnek születtem és most is van barátnőm, viszont blackpilled vagyok nagyon." 18-as válasz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. szept. 8. 01:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!