Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus tudna abban segíteni hogy ne csak fullos nők tetszenek, meg ne csak velük akarjak párkapcsolatot kialakítani hanem ilyen átlagos, visszahúzódobb, szolidabb lányok is megtudjanak fogni?
Én jártam szexuálpszihológushoz
Ez a téma is szóba került
Először elfogadta hogy nem adom lejjebb az igényeket, hiszen a kapcsolathoz ugye szexuális vonzalom is kéne. Aztán a végén csak megpróbált rábeszélni arra hogy a kövér meg férfias nőket se utasítsam el. Kb. annyi az esélye rábeszélni mint az oroszlánt a húsevésről. Meg sem érdemes próbálni. Ismerkedj inkább szabadon kedved szerint, de azt sokat
11 hat ez elég szomorú
Én nőként vagyok így
Kizárólag csak a nagyon szép férfiak tetszenek
És azok közül is csak kevesen vonzanak igazán
Ezzel nem is lenne gond mivel én magam nagyon csinos vékony kategória vagyok de meg így is nehéz ilyet találnom
Biztos azért mert szerencsétlen vagyok
Ha azt mondana a pszichológus hogy feküdjek le olyannal aki nem jön be, biztos ott hagynám
"Én nőként vagyok így
Kizárólag csak a nagyon szép férfiak tetszenek"
Én férfiként viszont nem ilyen vagyok, az átlagos külsejű csajok is tetszeni szoktak ha kedves a természetük. Mondjuk a plátói szerelmeim elég szépek voltak, de az teljesen normális is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!