Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológus tudna abban segíteni hogy ne csak fullos nők tetszenek, meg ne csak velük akarjak párkapcsolatot kialakítani hanem ilyen átlagos, visszahúzódobb, szolidabb lányok is megtudjanak fogni?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség ez a kérdés, de szerintem ez a problémám, ezért nem találok barátnőt. Átlagos lányokkal szeretnék kapcsolatot, de ha nincs meg a kémia nem tudok mit tenni. Kellene hogy nyissanak felém, kis mosoly, szemezés stb. de eddig csak tényleg ilyen k..vás lányok adtak jeleket, próbálkoztunk egymással, de velük meg nem lehet normális párkapcsolatot kialakítani mert mindenki csorgatja rájuk a nyálát, meg olyan pasit kapnak meg amilyet akarnak, pénzeseket, jóképüeket, de azokat is csak általában kihasználják.

#pszichológus #fullos nők #megfogjanak
2023. szept. 7. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én jártam szexuálpszihológushoz

Ez a téma is szóba került

Először elfogadta hogy nem adom lejjebb az igényeket, hiszen a kapcsolathoz ugye szexuális vonzalom is kéne. Aztán a végén csak megpróbált rábeszélni arra hogy a kövér meg férfias nőket se utasítsam el. Kb. annyi az esélye rábeszélni mint az oroszlánt a húsevésről. Meg sem érdemes próbálni. Ismerkedj inkább szabadon kedved szerint, de azt sokat

2023. szept. 8. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
...az oroszlánt a húsevésről lebeszélni
2023. szept. 8. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:

11 hat ez elég szomorú

Én nőként vagyok így

Kizárólag csak a nagyon szép férfiak tetszenek

És azok közül is csak kevesen vonzanak igazán

Ezzel nem is lenne gond mivel én magam nagyon csinos vékony kategória vagyok de meg így is nehéz ilyet találnom

Biztos azért mert szerencsétlen vagyok

Ha azt mondana a pszichológus hogy feküdjek le olyannal aki nem jön be, biztos ott hagynám

2023. szept. 8. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:

"Én nőként vagyok így

Kizárólag csak a nagyon szép férfiak tetszenek"

Én férfiként viszont nem ilyen vagyok, az átlagos külsejű csajok is tetszeni szoktak ha kedves a természetük. Mondjuk a plátói szerelmeim elég szépek voltak, de az teljesen normális is

2023. szept. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!