Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem vesznek eszre? Mi lehet velem a baj? Miért állnak más lanyokhoz máshoz mint hozzám?

Figyelt kérdés

Teljesen máshogy állnak másokhoz a fiúk, mint hozzám. Párkapcsolatról, bókról már nem is álmodom. Eddig mindig én kezdeményeztem (odamentem, bejelöltem, bekövettem, elhívtam), és ez kontraproduktív, eddig egy randira jutottam el, de ott a srác csak pótléknak akart használni, hogy megbántsa vele az exét, akivel utána rögtön össze is jött.

Így egy éve felhagytam ezzel.

Azonban velem az összes fiú másképp viselkedik. Nem szólítanak meg, nem úgy állnak hozzám, nem jönnek oda beszélgetni, mindenki iránt érdeklődnek csak irántam nem. Hiába beszélgetek el valakivel tök jól, másnap mintha meg se történt volna a dolog. Nem tartom magam csúnyának, átlagos vagyok, kiforrott öltözködési és zenei stílussal, nem vagyok laza, de begyöpösödött se. Nem vagyok görcsös, nem keresem senkinek görcsösen a társaságát, viszont engem nem keresnek. De legyen önbizalmam így. Hát oké. (Tudom, mindenkinek 100+-on van az önbizalma, mindenki meg van magával elégedve, és azért nem kellek senkinek sem, mert nincs önbizalmam, ezen már túl vagyunk)

((Nem küldök senkinek se képet és nem fogadok el privátokat))

2023. szept. 7. 16:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%

Lehet amolyan rendeslany benyomásod van es nem f.szhianyos kisugarzásod.

Testtartas ruházat arc kommunikacio minden tükröz mindent

2023. szept. 7. 17:00
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem nèzel ki jól.
2023. szept. 7. 17:01
 3/29 anonim ***** válasza:
56%
Ezt így látatlanban nem lehet megmondani.
2023. szept. 7. 17:01
 4/29 anonim ***** válasza:
65%

°Mert csúnya vagy számukra.

°Mert kisegér vagy számukra.

°Mert látják mennyire kétségbeesett vagy.

°Mert látják mennyire buta vagy.

°Mert nincs kiforrott személyiséged.

°Mert nem tudsz beszélgetni kellőképpen szerintük.

°Mert nem jól helyen ismerkednél.

2023. szept. 7. 17:02
 5/29 anonim ***** válasza:
54%
#4 Hűha!! 🤣🤣🤣
2023. szept. 7. 17:18
 6/29 anonim ***** válasza:
30%
ronda, ostoba, válogatós, önbizalomhiányos, kétségbeesett, fszhiányos, gyerekes, mamahoteles, önző, femináci, femcel és folytathatnám a sort...
2023. szept. 7. 17:23
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

És úgy látod, másokkal máshogy viselkednek? Mert csak egy példát írtál, az a lány is már az exe volt, nem egy ugyanolyan új, idegen lány.

Talán nem megfelelő emberekkel és szitukkal hasonlítgatod magad.

2023. szept. 7. 17:43
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem, mindegyik fiúval ilyen a kapcsolatom. Csak eggyel jutottam el randira, és igen, már ismerte a csajt, meg azóta is együtt vannak azt hiszem. De ez nem magyarázza meg, hogy a többi fiút miért nem érdeklem.

De írok több példát:

általánosban a fiúk csapkodták a lányok fenekét. Mindenkiét, csak az enyémet nem.

Középiskolában és főiskolán is nem néztek rám, nem beszélgettek velem, sose szemeztem senkivel sem.

2023. szept. 7. 17:54
 9/29 A kérdező kommentje:

Kórházban gyerekrészlegen kint ültünk a folyosón, hárman lányok. Jött egy fiú (egyikünkhöz se tartozott, ugyanolyan beteg volt), hozott a kávéautomatából a két lánynak kávét, csak nekem nem.

Ha vagyok egy lánnyal és hozzánk csapódik egy fiú, akkor engem sokszor hagynak figyelmen kívül, viszont ugyanezek a fiúk más lányokat nem hagynak figyelmen kívül, hogyha több lánnyal vannak.

2023. szept. 7. 18:00
 10/29 anonim ***** válasza:
23%
Ronda vagy. Ennyi
2023. szept. 7. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!