Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért vagy társkeresőn, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vagy társkeresőn, mert élőben nem mersz odamenni a lányokhoz/nem jönnek oda a pasik?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez az oka
Nem, más oka van
16 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
És ha nem, akkor mi az oka?
2023. aug. 7. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam ez helyzetfüggő. Ha egyedül van a lány és úgy látom nem zavarok odamerek menni, ha pl vannak körülötte más emberek vagy csak így szembe jön az utcán, buszon stb, akkor nem.

Na meg társkeresőn ebből kifolyólag sokkal több lehetőségem van szingli lányokat megismerni, mint élőben.

2023. aug. 7. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Élőben senki nem tetszik a környezetemben

Se a kollegák se a szomszéd se a màsik szomszéd azok haverjai se. Nemhigy nem tetszenek, hanem kritikán aluliak.

Az exeim haverjait meg az összes exem leoltja rólam azoknál esélyem se lenne.

Egyszer nagynehezen eljutottam szórakozóhelyre hát alig voltak azok is részeg vidékiek. De rámtapadt egy huszéves aki az éjszakàra felhivott magához. Hát kösz bakker minek néz?

A kidobó anno szeretőm volt, most is lehetne, de nem kell ilyen kapcsi már.

Valójában akivel lehetne vmi es tetszik a környezetemben (pl egyik másik exemmel kibékülhetnék)azok meg nem kellenek.

A kollegák meg bünrondák meg pl pár barinőm exe is nyomul de nekem azok se kellenek.

Marad a net

2023. aug. 7. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Folyt Amugy a neten folytatódik. A hájpacnik a műceletlenek a szeretőt keresők, a selejtje. Az élet ugyanez. Oda is csak néha felnézek es jonapot.
2023. aug. 7. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt igen, hozzám sosem jöttek oda. Meg már egy ideje nincs is kinek, csak kapcsolatban élő vagy házas férfiakkal szoktam találkozni a mindennapok során, ha egyáltalán... Úgyhogy nincs más megoldás, vagy ez, akármennyire is rühellem, vagy soha senki nem lesz már.
2023. aug. 7. 21:25
 6/10 anonim válasza:
100%

Nem merek kezdeményezni, de ronda vagyok, úgyhogy senki más sem fog...

Társkeresőn meg kb megtaláltam azokat a "drágaszágokat", akikkel együtt jártam fejlesztőre, mert ötödikben nem tudtak írni...

2023. aug. 7. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Oda merek menni, sokat csináltam is régebben.

De semmi kedvem már. Miért?

Mert unom a visszautasításokat, megalázásokat, szó nélkül otthagyásokat a nők részéről.

Egyik se engedi legalább, hogy beszélgessünk normálisan. Én már annak is örültem volna, soha nem nyomultam erőszakosan, ha nemet mondott hagytam.

2023. aug. 8. 00:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Se élőben, se társkeresőn. Értelmetlen és esélytelen.

Mintha valami olimpiai bajnok sportolóval kellene versenyeznem (bármilyen sportág) olyan az egész. Már elkezdeni is fölösleges, mivel tudom, hogy nem nyerhetek, sőt még csak a közelébe sem érhetek.

2023. aug. 8. 06:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Élőben ritkán mertem kezdeményezni, és akkor is fölösleges volt, mert nem jött össze. Gondoltam online hátha jobban megy, de senki nem válaszolt, pedig normálisan írtam mindig. Túl nagy a konkurencia.
2023. aug. 9. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is azért nem merek odamenni a lányokhoz élőben mint a 7-es válaszoló. Külsöm átlagos sőt már majdnem az alatti így ugyanaz lenne a helyzet mint társkereső oldalakon. Otthagynának faképnél a nők vagy valami csúnya trágár mondattal lekoptatnának és ugye élőben sokkal rosszabbul esik mint interneten. Mondjuk 1-2 nő huzamosabb ideig szokott bámulni pl amikor elsétálok mellettük de ez egyre ritkábban van már. Utóbbi időkben meg 18 év alatti lányok bámultak nagyon feltűnően velük meg 23 évesen nem kellene kikezdenem mivel a p-betűs szót nem akarom magamon hordozni!
2023. aug. 14. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!