Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna, ha a 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a 25 év feletti párotok még csak most építené a karrierjét?

Figyelt kérdés
Ha válaszoltok, a nemeteket írjátok le, mert kíváncsi vagyok.

2023. szept. 7. 11:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem.Én is akkor kezdtem.

N34

2023. szept. 7. 11:11
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

Mert 25 évesen hol kellene tartani? Kérden ezt úgy, hogy én közvetlenül egyetem után, 22 évesen munkába álltam.

Nyilván ha a karrierépítés alatt az értjük, hogy most szeretné letenni estiben az érettségit, az felejtős, de semmi baj nincs azzal, hogyha 2-3 év csúszásban van valaki.

Lehet, hogy azalatt több tapasztalatot szerzett, mint én a munkával.

2023. szept. 7. 11:13
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

Miért mikor építse? 15 évesen?

Én azt tartom abnormálisnak, akit ez zavarna.

50F vagyok.

2023. szept. 7. 11:14
 4/22 anonim ***** válasza:
79%

2. Én például 24 évesen mentem egyetemre, 27 éves koromtól dolgoztam mellette gyakornokként a leendő szakmámban, 29 évesen végeztem el és kezdtem dolgozni.

De ettől függetlenül lett családi segítséggel saját lakásom huszonévesen, illetve kijártam nyaranta külföldre dolgozni, ahol megkerestem annyit 2-3 hónap alatt, ami itthon egy egész év alatt megkeresett jó fizetés sok embernek. Erről mit gondolsz?

2023. szept. 7. 11:18
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Vannak olyan munkák (nem is kis presztízsűek), amelyeknél telejsen alap, hogy 25 körül indul el a karriered: orvosi, jogi pálya és egyes mérnöki szakok. Alig hiszem, hogy vannak csajok, akik húznák a szájukat egy ügyvédbojtárra.

Azt is értem, ha valaki elkezdett egy egyetemet, de nem jött be neki és váltott, így aztán egy kicsit csúszott az időben. Nincs ezzel gáz. Olyat is ismerek, aki két évig önkénteskedett Afrikában, neki meg ezért indult be később a karrierje. Van olyan, aki súlyos betegség miatt maradt le a tanulmányaival. Ezer oka lehet, szerintem abszolút érthetőek - egy kivételével.

Ha mindenféle értelmezhető ok nélkül mamikán élősködött 25 éves koráig. Ezt semmilyen esetben nem fogadnám el

2023. szept. 7. 11:22
 6/22 anonim ***** válasza:
38%

5. És te mit gondolsz a 4-esben felvázolt helyzetről? Ott azért nem 2-3 év csúszás volt az életemben.

Ja és azt nem tettem hozzá, hogy amúgy 18 éves korom, vagyis érettségi óta nem éltem otthon már.

2023. szept. 7. 11:25
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

4

Én pont arról beszéltem, hogy ez rendben van, szerintem félreértettél...

Én azt gondolom, hogy nem kell mindenkinek egyenéletet élnie. Nagyon lazán belefér pár év eltolódás. A tesóm pl az érettségi után 4 évvel kezdte el az egyetemet, és jobban keres, mint én, akinél nem voltak ilyen kimaradások. Nem ezen múlik, ha az ember értelmes és szorgalmas.

2023. szept. 7. 11:26
 8/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem, egy fiatal élje ki magát, élvezze az életet, dolgozni az ember ráér egész életében. Szerintem 25 év még pont oké. Később már kicsit tényleg gáz lenne nulláról kezdeni mindent.
2023. szept. 7. 11:32
 9/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem, minimum 5 évesen kéne kezdeni.
2023. szept. 7. 11:49
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Mégis mikor kéne?
2023. szept. 7. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!