Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akinek késő huszonévesen indult be a csajozási "karrierje"? Vagy aki eddig nem taposta ki ezt az utat, az már ezután se fogja?
29 éves leszek, nem volt még igazán hosszú kapcsolatom, sőt, igazán szerelmes se voltam viszonzottan soha. Minden külső adottságom meglenne hozzá, jól állok anyagilag, intelligens és érzelmes vagyok, nem nézek ki rosszul, de nagyon szigorú vagyok magammal és nagyon rossz az önértékelésem. Ennek nagyrészt külső okai vannak, sok csúfolódást kaptam és elkezdtem magamévá tenni, elhinni ezeket. Később pedig a sikertelenségem folytán frusztrált, haragos lettem, most pedig már inkább enervált és depressziós vagyok. Úgy érzem, kimaradtam mindenből, ami jó.
Van innen még felfelé? Be lehet ilyenkor még ezeket pótolni? Vagy ezzel a múlttal már csak az lesz, hogy ha szerencsém lesz, találok valakit, akivel kompromisszumot kötök, de szerelmes igazán nem leszek soha? Az van, hogy mivel nem árad belőlem az, hogy szeretem magam, meg nem bontakoztam igazán ki, ezért nem vonzom túlságosan a nőket. Ha nagyritkán sikerem is van, soha nem olyan nőnél, amilyenbe szerelmes tudok lenni.
"Hogy allsz az onismerettel?" - Hát szerintem túl jól is. Én nagyon realista vagyok magammal szemben, és azt veszem észre, hogy aki igazán sikeres a nőknél, annak van magával szemben egy pozitív valóságtorzítása. Magyarán kicsit mindig felülértékeli magát, akkor is eladja magát, ha valójában blöfföl, de ha ügyes benne, akkor ezt szeretik a nők. Igazából nem a realisták a nagyon sikeresek, hanem akiknek nagy a hitük, meg akár irreálisan nagy az önbizalmuk.
"Mik azok a tulajdonsagaid, amik kiemelnek a tomegbol? Mik azok a dolgok, ami miatt egy no vonzonak talalhat?" - Tökmindegy, mert ha leírom, úgyis az lesz a reakció rá, hogy mekkora már az arcom, ha ennyire nagyra vagyok magammal, akkor hogyhogy nincs csajom. Ismerem már eléggé ezt az oldalt.
"Kommunikacios szinten milyen konnyen tudsz uj ismeretsegeket kotni?" - Ebben speciel jó vagyok. Akkor vagyok bajban, amikor meg kell mutatnom őszintén a gyenge oldalaimat. Társaságban jól tudok oldódni, viszont egyedül gyakran vagyok keserű, frusztrált, depressziós. Nagyon szigorú vagyok magamhoz, meg másokhoz is. Többször volt már olyan, hogy a lány megdöbbent, amikor erre elkezdett jobban rálátni, mert nem ilyennek ismert meg. Nem szeretek panaszkodni meg lehangolni másokat, de ennek elkendőzése sok energiába tud kerülni.
"Hiaba gondolod, hogy alkalmas vagy parkapcsolatra, ha a nok egyontetuen az ellenkezojet gondoljak rolad" - Inkább úgy mondanám, hogy kicsit félek megmutatni az igazi énemet. Valahogy nem tudok szívvel élni. A párkapcsolat csak egy vetülete ennek, sok helyen felbukkan ez az életemben. A probléma az, hogy nem akarok mindaddig egyedül maradni, amíg ezt megoldom. Lehet, hogy soha nem oldom meg. Akkor legyek örökre egyedül?
Legyél kicsit magabiztosabb, meg legyen önbizalmad, úgy veszem észre, túl sokat agyalsz butaságokon: "mi van ha ez meg az lesz...stb
Ha nem tudsz önértékeléseden fejleszteni fordulj pszichológushoz.
Igen van olyan aki "későn érő típus", nem vagy lemaradva semmiről.
Tehat akkor ezek szerint az Audi R8-bol kiszallo 160cm-es, kopasz, golyofeju, kopcos cigany is szofisztikalt, cizellalt belso lelkivilaggal rendelkezik. Most megtudtam. Ugyanis neki nincsenek noproblemai, tehat alkalmas a parkapcsolatra.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!