Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a csaj tényleg nem néz ki jól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csaj tényleg nem néz ki jól?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/shorts/wAHqk5zE-HU

A videó alatt a kommentelők írják, hogy nem néz ki jól, nem illik ehhez a férfihoz, stb. Én meg értetlenül állok előtte, mert nekem ez egy fullos nő.

Az én kérdésem most kizárólag a külsejére vonatkozik, és nem csak az arcára, hanem az arc + test/alak, már amennyi látszik belőle.

2023. szept. 4. 15:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10. És lehet hogy nekik az aki szerinted fel ilyen jó se volt, 10* annyira bejött. Ez iszonyatos módon szubjektív.
2023. szept. 4. 15:43
 12/24 anonim ***** válasza:
9%
Tucat +1, sablon termék. Műmájer, mű modern, semmitmondó tartalommal. Ez így egyben a full egóval, csak ÉN, ÉN, ÉN. Nem tetszik sem külsőre, sem amit mutat magáról. 18-20 éves? A dugáson kívül használható lenne másra?
2023. szept. 4. 15:44
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Finom kis punci.
2023. szept. 4. 15:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Túltolta kicsit a szolit. De amúgy nincs vele baj, nem csúnya.
2023. szept. 4. 15:47
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, tudom én hogy mindenkinek más tetszik. Nincs is ezzel baj, de attól még nem lehet azt se mondani rá hogy csúnya lenne. Mert egy csúnya nő messze nem itt kezdődik.
2023. szept. 4. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:
62%

Alex Eubanknek a követői közt elég sok az ilyen sigma male grindsetes, Patrick Bateman rajongó, "szard le a nőket, a modern nők nem jók" csávó, akik nem tudják képzelni az elmejukben hogy Alexnek sikeres instamodell lány a barátnője.

Nem a kinézete miatt baxtatják, az csak kamu, hanem a kognitív disszonancia miatt a fejükben.

2023. szept. 4. 16:08
 17/24 anonim ***** válasza:

10! 34 évesen még nem voltam nővel szégyen-nem szégyen letojom. Az, hogy ki jó nő vagy sem, az nem annak a függvénye, hogy nem voltam még ilyen nővel. Sokkal inkább az, hogy berezeg rá a pecek első pár pillanatra ahogy ránézek, vagy sem. Végigmérve érzek vágyat vagy sem.

Fullos nőnek azokat mondanám a szememben, de kinek mi. Nem rossz nő, de nem is fullos. Nekem nem.

2023. szept. 4. 18:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
jól néz ki a srác, ilyen miatt cikizni meg fullos nő..... nem olyan baj szerintem a túl harapás amúgy lehet korrigálni fogszabályozóval
2023. szept. 4. 19:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem összeillenek. Egy tipikus kommersz huszonéves pár, akik gymaholicoc.
2023. szept. 4. 19:19
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Megnéztem a csajt egy-két másik videóban is:

https://www.youtube.com/shorts/75odhZ-J-dk

https://www.youtube.com/shorts/Am22f_3uMrA

Nagyobb vádlija van, mint a testépítő férfi párjának. Szerintem óriási combok és fenék, ami azért nem mondható színtiszta izomnak. Nem egy törékeny, csinos nő benyomását kelti, hanem egy masszív, testes nőét. Amivel nincs baj, de sokak számára nem ez a nőiesség definíciója.

Ettől még nekem tetszik.

2023. szept. 4. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!